דלעת ממולאת באורז בר
אם יש לכם בערך שעה ו-35 דקות לבלות במטבח, דלעת ממולאת באורז בר עשויה להיות מתכון נהדר לצמחונים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ולצריכת חלב אובו . מנה אחת מכילה 384 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-8 סועדים . אם יש לכם מים, סלרי, שמן זית וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא עובד היטב כתוספת זולה למדי. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . ציון זה די טוב. נסו את דלעת בלוטים ממולאת הודו ואורז , דלעת נורית ממולאת - אורז מלא ועוף , וקונכיות ממולאות עוף ופטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, ערבבו את האורז עם תוכן תערובת התבלינים, ציר, מרווה וטימין. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; כסו ובשלו על אש קטנה במשך 23-25 דקות או עד שהאורז רך והנוזלים כמעט נספגים. בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים סלרי ובצל בשמן עד לריכוך. מוסיפים חמוציות, פקאנים ופטרוזיליה.
מסירים מהאש. מוסיפים את תערובת האורז ומערבבים.
חותכים את הדלעת לחצי לרוחבה.
הסר והשלך את הגרעינים והקרומים. בעזרת סכין חדה, חתוך פרוסה דקה מתחתית כל חצי כך שהדלעת תהיה שטוחה. מלא את חצאי הדלעת בכ-1/2 כוס תערובת אורז.
מניחים בתבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'.
צפו צד אחד של חתיכה גדולה של נייר כסף עבה בתרסיס שמן. כסו את התבנית היטב בנייר הכסף, כשהצד המצופה כלפי מטה.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-60 דקות או עד שהדלעת רכה.