קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

דלעת ממולאת באורז בר

דלעת ממולאת באורז בר
אם יש לכם בערך שעה ו-35 דקות לבלות במטבח, דלעת ממולאת באורז בר עשויה להיות מתכון נהדר לצמחונים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ולצריכת חלב אובו . מנה אחת מכילה 384 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-8 סועדים . אם יש לכם מים, סלרי, שמן זית וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא עובד היטב כתוספת זולה למדי. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . ציון זה די טוב. נסו את דלעת בלוטים ממולאת הודו ואורז , דלעת נורית ממולאת - אורז מלא ועוף , וקונכיות ממולאות עוף ופטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, ערבבו את האורז עם תוכן תערובת התבלינים, ציר, מרווה וטימין. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; כסו ובשלו על אש קטנה במשך 23-25 דקות או עד שהאורז רך והנוזלים כמעט נספגים. בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים סלרי ובצל בשמן עד לריכוך. מוסיפים חמוציות, פקאנים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
2
מסירים מהאש. מוסיפים את תערובת האורז ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
חותכים את הדלעת לחצי לרוחבה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
הסר והשלך את הגרעינים והקרומים. בעזרת סכין חדה, חתוך פרוסה דקה מתחתית כל חצי כך שהדלעת תהיה שטוחה. מלא את חצאי הדלעת בכ-1/2 כוס תערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים בתבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים מים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
7
צפו צד אחד של חתיכה גדולה של נייר כסף עבה בתרסיס שמן. כסו את התבנית היטב בנייר הכסף, כשהצד המצופה כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
8
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-60 דקות או עד שהדלעת רכה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה