דלעת מקרוני וגבינה
דלעת מק וגבינה הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 584 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מקרוני מרפק, דלעת, אגוז מוסקט טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Cook ולנקז מקרוני לפי הוראות החבילה, באמצעות זמן בישול מינימלי.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם להקציף.
חום לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. מערבבים במלח, פלפל, אגוז מוסקט, חרדל ודלעת.
הוסף 1 3/4 כוסות של הגבינה. לבשל, לערבב מדי פעם, עד גבינה מותכת.
מוסיפים מקרוני לרוטב גבינה ומערבבים עד מצופה.
יוצקים לתוך תבשיל ungreased 3 ליטר. למעלה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.