קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

דלעת מק ' N 'גבינה מ' להמס: האמנות של מקרוני & גבינה

דלעת מק ' N 'גבינה מ' להמס: האמנות של מקרוני & גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דלעת מק 'N' גבינה מ 'להמס: האמנות של מקרוני & גבינה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות לך לחנות ותביא סוכר דלעת, מלח ים, נקניק חזיר קל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים מעגל מהחלק העליון של הדלעת בזווית של 45 מעלות, הדרך שבה היית לחתוך לפתוח דלעת כדי להפוך את ג'ק-o' -פנס, ולהניח בצד. לגרוף את הזרעים ומיתרים כמיטב יכולתך. בנדיבות מלח ופלפל החלק הפנימי של הדלעת, פופ העליון בחזרה על זה, למקם אותו על צלחת אפייה מעוטרת (מאז הדלעת עשויה לדלוף או לבכות קצת), ואופים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. אם הנקניקיות נמצאות בתרמילים שלהם, להסיר את הבשר ולהשליך את התרמילים. פורר את בשר הנקניק לחתיכות קטנות ומבשל עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את הנקניק מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד להתקרר. זרוק את הטפטוף, או לחסוך לרוטב או מה שיש לך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
גם בעוד הדלעת אופה, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים דרך מסננת ולשטוף עם מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
בקערה, לזרוק יחד את Fontina, Gruyère, נקניק, פסטה, בצל ירוק, ועשבי תיבול. לאחר הדלעת נעשית אפייה, להוציא אותו מהתנור ולמלא אותו עם מקרוני וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
GruyereGruyere
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
יוצקים את השמנת על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
9
מניחים את החלק העליון על הדלעת ואופים במשך 1 שעה, לוקח את החלק העליון במשך 15 הדקות האחרונות כך הגבינה על גבי המילוי יכול חום כראוי. אם הקרם העליון עדיין נראה קצת מתנדנד ונוזלי מדי, לתת לו עוד 10 דקות בתנור. הקרם עשוי לבעבע קצת, וזה בסדר.אם הדלעת מתפצלת בזמן האפייה, כפי שקורה מדי פעם, להיות אסיר תודה לך להגדיר אותו בתבנית אפייה מעוטרת ולהמשיך לאפות כרגיל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
חותכים אותו למקטעים ומגישים אותם, או פשוט לגרוף את הקרביים עם חתיכות של בשר הדלעת לכל מנה. כך או כך הוא פשוט גנדרן. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2
זוגות יין: לבן Rhône עמק תערובות, Viognier, שרדונה oaky, שמפניה
מרכיבים שתצטרך
ViognierViognier
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)