דלעת משיי ומרק שורש סלרי
דלעת משיי ומרק שורש סלרי נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. יש מרק זה 188 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מלח ופלפל, שורש סלרי, kabocha סקווש קלופים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו משיי כרישה & מרק שורש סלרי, קלוי Kabocha סקווש מרק שורש סלרי עם סירופ מייפל, ו דלעת סקווש שורש סלרי מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר כבד גדול.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני עד חום זהוב.
מוסיפים את הדלעת, שורש סלרי ושאלוט ומבשלים עד השחמה קלה סביב הקצוות, על 5 דקות.
מוסיפים את מלאי הירקות, אגוז מוסקט וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות חלקית לבשל עד הירקות מכרזים, על 30 דקות.
עבודה בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר או מעבד מזון. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם.