דלעת עוגת גבינה ריבועים
מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת עוגת גבינה ריבועים, דלעת עוגת גבינה ריבועים, ו דלעת עוגת גבינה קראמבל ריבועים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. spray 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים קמח וסוכר חום. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך חמאה עד התערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים שיבולת שועל ואגוזים. לחץ בתחתית מחבת; אופים 15 דקות.
בקערה גדולה, לנצח מילוי מרכיבים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורבב היטב.
אופים 20 עד 25 דקות או עד סט ויבש במרכז.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים ציפוי. תערובת טיפה על ידי כפות על שכבת דלעת; להפיץ באופן שווה על מילוי חם.
אופים על 5 דקות או עד ציפוי מוגדר. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.