דלעת תבלינים ברים
דלעת תבלינים ברים נטול גלוטן, ו מתאבנים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, דלעת, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו דלעת ספייס פלדה לחתוך ברים שיבולת שועל עם דלעת ספייס שוקולד לבן זיגוג, דלעת תבלינים ברים, ו דלעת תבלין פירור ברים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Lightly גריז 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים את העוגה, 1/2 כוס חמאה, פקאן ו 3 כפיות של וניל עם מזלג עד פירורים טופס. שמור 1 כוס פירורים בקערה קטנה לציפוי streusel. לחץ פירורים הנותרים בתחתית מחבת.
אופים 13 עד 15 דקות או עד נפוחות ולהגדיר. מגניב במחבת על מתלה קירור 20 דקות.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 30 שניות או עד שמנת.
מוסיפים סוכר חום, דלעת, ביצה ונותר 1 כפית וניל; לנצח עד מעורבב.
יוצקים מילוי על קרום אפוי.
מוסיפים שוקולד לבן, 1 חמאת כף ושיבולת השועל לפירורי כוס שמורים; מערבבים היטב עם מזלג.
אופים 30 דקות או עד הקצוות מתחילים חום והמרכז מוגדר. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור.
חותכים 6 שורות על ידי 4 שורות.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר. לאחסן במקרר.