דלתא שרימפס ונקניקיות Jambalaya יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לכם נקניק נקניק הודו, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: שרימפס ונקניקיות Jambalaya, שרימפס ונקניקיות Jambalaya, ו שרימפס ונקניקיות Jambalaya.
הוראות
1
מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
להוסיף נקניק; לטגן 4 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
3
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
הוסף שמן הבא 4 מרכיבים למחבת. לבשל 8 דקות או עד רך, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים מרק ו-5 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; מוסיפים אורז. חזור לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 22 דקות או עד האורז הוא רך.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.