קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

דקר עם רוטב לבן לימון

דקר עם רוטב לבן לימון
גשו לסופר וקנו חמאה, פילה לוקוס, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . נסו דקר עם רוטב שמנת לימון-בזיליקום, דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, ו דיווה מקומית של פאן קלוי דקר עם יין לבן & טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח, פלפל, ופלפל לימון בקערה עד מעורבב היטב. שמור 4 1/2 כפות של קמח מתובל בקערה קטנה, ולהניח בצד. יש לשטוף פילה דקר, להתייבש טפיחה. לדלות דקר בקמח המנוסה.
מרכיבים שתצטרך
דקרדקר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פלפל לימוןפלפל לימון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ממיסים את החמאה הבהירה במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את הדקר במחבת ומבשלים עד השחמה קלה והדגים הוא flaked בקלות עם מזלג, 2 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דקרדקר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר ממחבת, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסננים את כל החמאה הבהירה שנותרה במחבת, ולנגב נקי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את החמאה הצוננת ומיץ לימון למחבת. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה. בהדרגה לטאטא את הקמח המנוסה שמורה; לבשל ומערבבים במשך 5 דקות. מערבבים בחלב חם, מקציפים כל הזמן עד שהרוטב התעבה, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגישים רוטב על הדקר.
מרכיבים שתצטרך
דקרדקר
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.