בשר הודו ופלפל אדום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפלים קלויים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו פלפל ג'ק ממולא הודו קציץ בשר קישואים עם רוטב מדהים, קציץ בשר פלפל אדום, ו קציץ בשר פלפל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400 אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את טורקיה, בצל, פירורי לחם, ביצה, פרמזן, 2 כפות של חרדל, פטרוזיליה, פלפלים אדומים, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה. לעצב את הבשר לתוך כיכר 8 אינץ ' ולמקם בתבנית אפייה. (ראה עצה, להלן.)
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מגישים עם קציץ הבשר פרוס.טיפ: מחבת כיכר אינה הבחירה הטובה ביותר לאפיית קציץ בשר. במקום להשתמש במחבת גדולה עם 1 1/2-ל 2 אינץ ' הצדדים, כגון מתכת, זכוכית, או קרמיקה 7-by-11 אינץ צלחת אפייה, אשר יאפשר החום לזרום על הבשר, בישול אותו באופן שווה.