הודו חג ההודיה עם מלית בשר איטלקית
טורקיה חג ההודיה עם מלית בשר איטלקית יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. זה עובד גם זול למדי הר ד ' אובר עבור חג ההודיה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -30 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, אבקת שום, מלח ופלפל גרוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. עם כפית ציון 70%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: בדיוק כמו חג ההודיה טורקיה קציץ בשר, שחרר-ת - חג ההודיה טורקיה מלית, ו יום-אחרי מילוי חג ההודיה ותבשיל ארוחת בוקר הודו.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים את הבשר הטחון למחבת, ומבשלים ומערבבים את הבשר עד להשחמה ופירורים, שוברים אותו לנתחים בזמן שהוא מתבשל, כ -10 דקות.
מכניסים את הבשר הטחון לקערת ערבוב גדולה.
קורעים את הלחם לגושים מחוספסים ומניחים לקערה; משרים לחם במים עד לחות, וסוחטים את המים מהלחם. מפוררים את הלחם הרטוב לקערה עם הבקר הטחון.
מערבבים פנימה את הבצל, הסלרי, הפטריות, 4 שיני שום, פטרוזיליה שטוחה, גבינת פרמזן וביצה עד לאיחוד יסודי. מתבלים במלח ופלפל שחור.
שוטפים את תרנגול ההודו ומייבשים במגבות נייר. ממלאים קלות את ההודו בתערובת הבקר הטחון, ומכניסים לתבנית צלייה עם מכסה. משפשפים את ההודו בשמן זית, סוחטים לימונים מעל ההודו ומפזרים עוד 2 שיני שום, אבקת השום ועוד מלח ופלפל שחור מעל הציפור.
צולים את ההודו שנחשף בתנור שחומם מראש עד להשחמת העור, כ-45 דקות. מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס), ומכסים את ההודו במכסה. המשיכו לצלות עד שהמיצים מתבהרים ומדחום בשר הנקרא מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך קורא 180 מעלות פרנהייט (80 מעלות צלזיוס), כ -5 שעות נוספות. למרוח מדי פעם. אם תחתית תבנית הצלייה נראית יבשה, שפכו מים.