קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

הודו מלית גלי בשר ופירה עם עשבי תיבול

הודו מלית גלי בשר ופירה עם עשבי תיבול
טורקיה מלית Meatloaves ופירה עם עשבי תיבול עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1285 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך תיבול עוף, עשבי תיבול, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פירה עם עשבי תיבול, פירה עם שמן זית ועשבי תיבול, ו פירה עם שום צלוי ועשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את החמאה כדי להמיס במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מטגנים את התפוחים, הסלרי והבצל מתובל עם עלי דפנה, מלח ופלפל, עד רך מאוד, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את קוביות המילוי ולחלח עם 1 עד 1/1 2 כוסות של מלאי; העונה עם תיבול עוף. מגניב לחלוטין, ולאחר מכן לשלב בקערה עם טורקיה הקרקע, מלח, פלפל, חצי פטרוזיליה, וביצה. טופס 4 כיכרות בצורת אליפסה כמה סנטימטרים. מסדרים על מדף מעל תבנית אפייה או גיליון אפייה מצופה קלף ומעיל עם קצת שמן להבריק. צולים עד חום המשרד, 45 דקות, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
הודו טחוןהודו טחון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים את גלי הבשר בתנור חם בינוני כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים אותם בתבנית אפייה רדודה ומכסים בנייר כסף. הערה של קוק: כדי לשמור על כיכרות מ ייבוש החוצה-להוסיף התזה של מניות,זה ישמור את הכיכרות סופר לח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
בסיר, לטאטא את השמן 1/4 כוס קמח מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות, עד צבע של חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שום מולבןשום מולבן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים הרבה פלפל גס לרובה, ואז לטאטא בכמה כוסות של מלאי להתעבות, מתבלים במלח לפי הטעם. מגניב לחלוטין ולאחסן במקרר. מחממים את התערובת בסיר מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
בעוד גלי הבשרים אופים, מרתיחים את תפוחי האדמה במספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מסננים, ולאחר מכן להחזיר את תפוחי האדמה לסיר החם ומחית עם חלב, גבינת עשב, עשבי תיבול מעורבים, פטרוזיליה נותרת, מלח ופלפל. מגניב לחלוטין ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
מחממים את תפוחי האדמה בסיר על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים קצת יותר חלב כמו תפוחי אדמה חמים כדי לשחרר אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מגישים את גלי הבשר, שלמים או פרוסים, עם פירה ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות