הודו ממולא עם לימון, אורגנו, ובצל אדום עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1049 קלוריות, 127 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. אם יש לך שאלוט, מקשט: ענפי אורגנו; פלחי לימון, טורקיה 1 שעה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. , שהוא מוצק. נסו הודו ממולא עם לימון, אורגנו ובצל אדום, הודו צלוי במלח עם לימון ואורגנו, ו למה אני מבשל: חזה הודו קלוי עם לימון ואורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים יחד את כל מרכיבי החמאה עם 1 כפית מלח ופלפל 3/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לטפוח יבש. שים הודו על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
4
מפזרים חללים טורקיה עם 1/2 כפית מלח (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
החל בחלל גדול, להחליק בעדינות את האצבעות בין העור והבשר של השד והרגליים כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. באמצעות כף למדוד, להחליק 2 כפות חמאה מתחת לעור של כל שד חצי ו 1 כף על כל מקל תיפוף (6 כפות בסך הכל), דוחף חמאה מתוך כף עם אצבע על מחוץ לעור.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
ממיסים את חמאת הלימון שנותרה בסיר קטן על אש בינונית. לזרוק טריזי בצל עם 2 כפות מותכות חמאת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מילוי כפית לתוך חלל גדול של טורקיה. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח טאק כנפיים מתחת לגוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
8
מברשת טורקיה בכל רחבי עם מחצית הנותרים חמאת לימון מומסת ומפזרים 1 1/2 כפיות מלח 1 כפית פלפל. צלי עד שהעור הוא חום זהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. לסובב פאן 180 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
המברשת שנותרה חמאת לימון מומסת על טורקיה וצלי 30 דקות יותר. הבסטה טורקיה ולפזר בצל טריזים סביבו, ואז צולים, צולים טורקיה סיבוב 180 מעלות כל 30 דקות (אם פאן הופך יבש לחלוטין, להוסיף 1/2 כוס מים; אם העור הופך כהה מדי, רופף לכסות טורקיה עם לסכל) עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של הירכיים (מבחן שניהם; קרוב אך לא נוגע העצם) רושמים 77° ונרשם לפחות165, על 2 עד 2 1/2 שעות יותר (מלית זמן: 3 עד 3 שעות צלייה).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מעבירים הודו ובצל למגש, שומרים מיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
בואו טורקיה לעמוד, חשופה, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 79°).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס טורקיה המניה ואת מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את ביטים חומים, 2 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה 2 ליטר ו לרחף ושומן מילואים. (אם באמצעות מפריד שומן, מתח מיצי פאן דרך מסננת לתוך מפריד ולתת לעמוד עד השומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות. בזהירות לשפוך מיצי פאן מפריד לתוך כוס מדידה, שמירה על שומן.)
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
שעועית קנלוני, סחוטה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מערבבים יחד קמח ו 6 כפות שמורות שומן (אם אין לך מספיק שומן, להוסיף חמאה) בסיר בינוני כבד, ולאחר מכן לבשל רביכה מעל חום בינוני, לטאטא, עד זהב חיוור, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
להוסיף מיצי פאן הנותרים 3 כוסות מלאי בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז להביא לרתיחה, לטאטא. מערבבים בכל מיצי טורקיה ממגש ומבשלים בזריזות, מטאטא מדי פעם, עד רוטב מעובה עקביות הרצוי, 10 עד 12 דקות. מערבבים במיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
חמאת לימון יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.