הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות
הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 85 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, נענע, רוזמרין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, רוטב פטריות פורצ'יני, ו לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת" (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פורצ ' יני בקערה קטנה; להוסיף 1 כוס מים רותחים.
תן לעמוד עד מתרכך, לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
מסננים פטריות, שומר נוזל השרייה. קוצצים פטריות.
להעביר חצי פטריות קצוצות (כ 1/3 כוס) לקערה קטנה; מילואים לרוטב.
מוסיפים חמאה ו-6 המרכיבים הבאים, ואז נותרים פורצ ' יני. תערובת כדי להדביק גס. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
העברה לקערה. כיסוי ו chill פטריות חמאה, שמורות קצוץ פורצ ' יני, ונוזל פטריות בנפרד. חצץ אמיתי: בעת שימוש פורצ ' יני השריית נוזל, לשפוך אותו לאט כך שכל חצץ או משקעים בתחתית נשאר בקערה.
* פורצ ' יני מיובש זמין בסופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ושווקים איטלקיים.
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור מחממים ל 163°.
מפזרים חלל טורקיה הראשי עם מלח ופלפל.
מורחים עם 2 כפות חמאת פטריות. החל מסוף הצוואר של טורקיה, בזהירות להחליק יד בין העור לבשר של השד, הירכיים, ומקלות תיפוף העליון כדי לשחרר את העור.
מורחים חמאת פטריות על ירכיים ומקלות תיפוף, ואז על בשר חזה מתחת לעור. מלא חלל ראשי עם עשבי תיבול. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה. תכניס את הכנפיים למטה.
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף מחוץ טורקיה בכל רחבי עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
יוצקים 2 כוסות מלאי למחבת. הודו צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 74° כדי170, על 3 שעות. להטות טורקיה כל כך מיצים מן החלל הראשי לרוץ לתוך פאן.
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל מאוד רופף עם נייר; תן לנוח לפחות 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות). מחבת מילואים.
לגרד מיצים וחתיכות השחמה ממחבת צלייה שמורה לתוך כוס גדולה למדידת זכוכית. כפית את השומן, הזמנת 3 כפות.
חום שמורות 3 כפות שומן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות קרים, שום ושאלות. מטוגנים עד פטריות מכרז, על 6 דקות.
מעבירים פטריות לקערה ומניחים בצד.
הוסף יין למחבת. מרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 3 דקות.
הוסף שמורות 1/3 כוס קצוצה פטריות פורצ ' יני, שמורות פטריות השריית נוזל (משאיר כל משקעים מאחורי), 2 מלאי כוסות, ומיצי מחבת degreased. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים כדי להפחית מעט, על 10 דקות.
מוסיפים פטריות שמנת ופטריות קרים למחבת.
מערבבים 2 כפות מים ו קורנפלור בקערה קטנה עד חלקה.
להקציף לרוטב. המשך להתבשל עד מופחת עקביות הרצוי, לטאטא מדי פעם, כ 5 דקות.
מערבבים פטרוזיליה ונענע. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.