הודו צלוי עם מילוי לחם אפוי ורוטב קרביים
הודו צלוי עם מילוי לחם אפוי ורוטב קרביים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 975 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם לקשט: מרווה, מרק עוף, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו עוף צלוי קלאסי עם מילוי אפיק ורוטב מיושן, עוף צלוי קלאסי ורוטב קרביים, ו עוף צלוי קלאסי עם רוטב קרביים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המניה עוף ומילוי לחם herbed.
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. מתבלים במלח ופלפל מבפנים ומבחוץ. מילוי רופף חלל הצוואר עם קצת מלית. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ולהדק עם שיפוד קטן. באופן רופף למלא את חלל הגוף עם כמה מלית ומקלות תיפוף לקשור יחד עם חוט מטבח.
העברת המילוי שנותר לחמאה צלחת אפייה רדודה 3 ליטר וצינה, מכוסה. כנפיים מאובטחות לגוף עם שיפודים קטנים אם תרצה מראה נחמד יותר.
שים את ההודו על מתלה סט במחבת צלייה flameproof. תרנגול הודו צלוי באמצע תנור 30 דקות. ממיסים 1/2 מקל חמאה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 ° F ויוצקים חמאה מומסת על טורקיה. הודו צלוי, צלי כל 20 דקות, במשך 3 עד 3 1/2 שעות יותר, או עד מדחום מוכנס במרכז מלית בחלל הגוף רושמים 74° (הירך יהיה על180).
מעבירים הודו למגש מחומם ושומרים מיצים במחבת.
הסר שיפודים ומשליך מחרוזת.
העברת מלית מחללים לצלחת הגשה ולשמור חם, מכוסה.
בואו טורקיה לעמוד לפחות 30 דקות ועד 4
הגדל את הטמפרטורה ל-375 ° F. מערבבים יחד מרק עוף ומים ומטפטפים מעל מלית לא מבושלת בתבנית אפייה. מלית נקודה עם הנותרים 2 כפות חמאה ואופים באמצע תנור 40 דקות בעוד טורקיה עומדת; עבור מלית לח, אופים מכוסה כל הזמן; עבור מלית לח פחות עם העליון פריך מעט, לחשוף לאחר 10 דקות.
שומן רזה ממיצי פאן ושומן 1/4 כוס מילואים.
הוסף 1 כוס המניה giblet למחבת צלייה ו deglaze על חום גבוה בינוני, גירוד חתיכות חומות.
הוסף את מלאי 3 כוסות הנותרים ולהביא לרתיחה.
לטאטא יחד שמורות שומן וקמח בסיר כבד גדול לבשל roux מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, 3 דקות.
להוסיף מלאי חם roux בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, על 10 דקות. מערבבים במיצים נוספים ממגש טורקיה ורוטב העונה עם מלח ופלפל.
אם תבחר לא לבשל את המילוי שלך בתוך הציפור, טורקיה שלך ייקח פחות זמן לצלות, רק על 2 עד 3 שעות (הירך צריך לרשום 77°).