הודו צלוי עם רוטב רימון
הודו צלוי עם רוטב רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, חזה הודו צלוי עם רוטב שמנת ורוטב רימונים חמוציות, ו הודו צלוי עם זיגוג רימון.
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. עבודה מחלל הצוואר (קטן), להפעיל את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור מן השד, הרגליים, ואת הירכיים, להיזהר לא לקרוע את העור. לשפשף חמאה מרוככת בין העור לבשר, ואז מפזרים חללי טורקיה ועור עם מלח ופלפל. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ומאובטחים עם שיפוד מתכת וקפלים כנף טיפים תחת השד. דברים חלל גדול עם בצל ורסיסי טימין ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מיתר מטבח.
להבריש עור בכל רחבי עם כמה חמאה מומסת.
לשים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה גדולה flameproof וצלי, צולה עם כמה חמאה מומסת ו/או מיצי פאן כל 20 דקות (אם טורקיה בראונינג מהר מדי, לכסות באופן רופף עם לסכל), עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של ירך (לא לגעת עצם) רושמים 170°f, 2 1/2 עד 3 1/2 שעות.
בזהירות להטות טורקיה כך כל מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך מחבת צלייה, ולאחר מכן להעביר את טורקיה מגש (לא לנקות מחבת צלייה) ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, 30 דקות (טמפרטורה של בשר הירך יעלה 82°).
לבשל סוכר בסיר יבש 1 ליטר כבד על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק.
הוסף 1/2 כוס מיץ רימון (השתמש בזהירות; תערובת יהיה בועה קיטור במרץ) ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד קרמל הוא מומס.
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד או קערה, ואז לרפרף את השומן להזמין 1/4 כוס שלו.
הוסף מספיק טורקיה מלאי מיצי פאן סך 3 1/2 כוסות נוזל. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מים מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
יוצקים דרך מסננת בסדר-mesh למדידת זכוכית עם מניות.
לטאטא יחד שמורות שומן וקמח בסיר כבד 3 ליטר ומבשלים רביכה מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, עד זהב חיוור, 7 עד 10 דקות.
הוסף תערובת חמה בזרם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה, לטאטא, ולהוסיף סירופ רימונים, ואז להפחית את החום ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, כ 5 דקות. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ומבשלים רוטב 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בכף הנותרים מיץ רימון.
הסר מחרוזת ושיפוד מטורקיה ולהשליך בצל ותימין מחלל.
חותכים 2 עד 3 רימונים במחצית תשבץ, ולאחר מכן מיץ עם מסחטה ידנית או חשמלית; לחלופין, להסיר זרעים רימון וזרעי דופק במעבד מזון עד עסיסי, ולאחר מכן להעביר זרעים למסננת ולתת לנקז, לחיצה על והשלכת מוצקים.* סירופ רימונים יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.