הודו-תבשיל אורז בר
תבשיל אורז הודו - בר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו קרם מרוכז של מרק עוף, עלי מרז'ורם, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: אורז בר ותבשיל הודו, תבשיל הודו ואורז בר, ו תבשיל הודו ואורז בר.
הוראות
במחבת 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד כמעט פריך. מערבבים בטורקיה, גזר, בצל וסלרי. מבשלים על 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד טורקיה הוא חום.
תערובת טורקיה כפית לתוך 3-4 ליטר סיר איטי. מערבבים במרכיבים הנותרים.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות.