קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

הטוב ביותר אי פעם שוקולד בראוניז פטל

הטוב ביותר אי פעם שוקולד בראוניז פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הטוב ביותר אי פעם שוקולד בראוניז פטל. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שוקולד, ביצים, חבילת חמאה, פטל. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בראוניז שוקולד פטל, בראוניז שוקולד פטל, ו בראוניז שוקולד פטל טראפל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
קו 20 x 30cm אפיית מגש פח עם אפיית קלף.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
שים את השוקולד, חמאה וסוכר במחבת להמס בעדינות, ערבוב מדי פעם עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום.
5
מערבבים את הביצים, אחד אחד, לתוך תערובת השוקולד המומסת. מסננת את הקמח והקקאו, ומערבבת. מערבבים חצי פטל, לגרד לתוך המגש, ואז לפזר על שאר פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
אופים על המדף האמצעי במשך 30 דקות או, אם אתה מעדיף מרקם מוצק יותר, עבור 5 דקות יותר. מגניב לפני חיתוך לריבועים. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

בראוניז ניתן לזווג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.