תרנגול הודו ממולא יווני הטוב ביותר עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 230 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1883 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קציצות הודו יווניות, המבורגר הודו יווני, ו מחווני טורקיה יווניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). יש לשטוף את ההודו מבפנים ומבחוץ, ולייבש עם מגבות נייר. לשפשף מיץ לימון על כל טורקיה ובתוך החלל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את הבצל, ומבשלים כ 5 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיף את הכבדים ואת כבש הקרקע. לבשל, ערבוב להתפורר, עד להשחים באופן שווה. מערבבים את האורז, קינמון, נענע ורסק עגבניות.
מערבבים יחד את מיץ הלימון הנותר וחמאה מומסת. זה רוטב הבסטינג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
9
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה של התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך צלייה במשך 2 שעות נוספות, או עד הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה ביותר של הירך מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C). למרוח מדי פעם חמאה מומסת ומיץ לימון.