קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

הטורטייה הספרדית של אנג'ל וברנדה

הטורטייה הספרדית של אנג'ל וברנדה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אירופאי. נסו להכין את הטורטילאן הספרדי של אנג'ל וברנדה בבית. למנה זו יש 208 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו ו-30 שלם מגיש 6 . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, עלי בזיליקום, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 52% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טורטייה ספרדית , עוגת אוכל מלאך עם ציפוי לימון ופסטת עוף עם שיער מלאך .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמים את הבטטות ותפוחי האדמה בסיר בינוני, מכסים אותם במים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים עד שהם רק רכים, 5 עד 10 דקות, ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, טורפים את הביצים יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מוסיפים את העגבניות המיובשות, הפלפל החריף והבזיליקום. מתבלים היטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מרססים בנדיבות מחבת גדולה ועמידה בתנור עם ספריי בישול והניחו אותה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוסיפים את הבצל, הפטריות והשום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות רכים ורק מתחילים להשחים, כ-8 דקות. מגרדים אותם לתוך תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מרססים שוב את המחבת בספריי הבישול ומוסיפים בשכבה אחידה את הבטטות ותפוחי האדמה המרוקנים. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהם מתחילים להשחים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים אותם לביצים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מרססים שוב את המחבת ומניחים אותה על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את תערובת הביצים ומפזרים אותה בצורה אחידה. מבשלים עד שהתחתית מתחילה להתייצב, כ-5 דקות. השתמשו במרית חסינת חום כדי לשחרר את קצה הטורטייה כשהיא מתבשלת על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מכניסים את התבנית לתנור ומבשלים עד שהחלק העליון תופח, מתייצב ומזהיב, כ-8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
מוציאים את הטורטייה מהתנור ונותנים לה לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מניחים צלחת גדולה הפוכה על גבי הטורטייה. בעזרת כלי סיר, עם יד אחת על ידית המחבת והשנייה בתחתית הצלחת הופכים את התבנית והצלחת כך שהטורטייה נמצאת כעת על הצלחת. פורסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה