קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

הלחם הצרפתי של אמא

הלחם הצרפתי של אמא
הלחם הצרפתי של אמא דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 160 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו מים, קמח לחם, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.

הוראות

1
שלב שמרים 1/4 כוס מים חמים בכוס מדידה 2 כוס; מערבבים הנותרים 1 3/4 כוסות מים חמים, ולתת תערובת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
מערבבים 4 כוסות קמח וסוכר בקערה גדולה. מערבבים בתערובת שמרים ושמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מכסים את הבצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מוסיפים מלח ומספיק קמח כדי ליצור בצק נוקשה, מכים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי כבד 6 עד 8 דקות. מכסים ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מחלקים בצק לחם לשניים, ומעצבים כל מנה לכיכר בגודל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
6
מניחים כל כיכר על תבנית אפייה משומנת קלות מפוזרת באופן שווה עם 2 כפות קמח תירס. מכסים כיכרות, ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
אופים ב 425 במשך 15 דקות. מערבבים יחד ביצה לבן 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מברשת מעל כיכרות לחם, ואופים 5 עד 10 דקות יותר או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף