הליבוט וצ'יופינו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 140 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1672 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם שום, מלח ופלפל כשרים, מלח ופלפל כשרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), Cioppino, ו גם קאל Cioppino 2 (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את צ ' וריסו, בצל, שום, סלרי ועגבניות במעבד מזון ולעבד עד חתיכות קטנות היטב טחון.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני ומוסיפים את צ ' וריסו הקרקע וירקות כדי לבשל עד צבעוניות ושומן הוא שניתנו. לאחר צ ' וריסו הקרקע וירקות מבושלים, מוסיפים את הקמח, הקורנית ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו טחון
גב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
לטגן במשך 5 עד 7 דקות נוספות (זה מהווה את הבסיס של רו). לאחר מכן מוסיפים את היין האדום, מיץ עגבניות שמורות, ומניות עוף. מתבלים קלות עם מלח ופלפל ואז מכסים ומבשלים במשך 30 דקות. עם 10 דקות ללכת, להפוך את החום למעלה ולהוסיף את הסרטנים וצדפות למרק ואדים עד פתוח, זורק כל אלה פתוחים. להפחית את החום ורק לפני השירות להוסיף את השרימפס ולכבות את החום כך שהם לא מקבלים מעל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
5
בעוד cioppino הוא בישול, להכין את הליבוט. מתבלים את הפילה במלח ופלפל וקורנית טרייה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
Cioppino
הליבוט
6
מחממים מחבת טחון גדולה ומוסיפים 2 מ " מ של שמן זית. לבשל פילה 4 דקות בצד 1 ולאחר מכן להפעיל פעם אחת בקצרה לפני הגדרת על מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מערבבים, שום, חמאה, פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה ומערבבים לשלב. למרוח את החלק הפנימי של הלחם עם חמאת שום וטוסט על מגש סדינים בתנור. שמור כל שמאל מעל שום חמאה לשרת עם cioppino.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
Cioppino
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
כדי לשרת, להגדיר שום שאור טוסטים בתחתית קערה שטוחה. למעלה עם הליבוט ואז מצקת מעל צ ' אופינו. למעלה עם כפית של חמאת שום שמורה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
Cioppino
הליבוט
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.