קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות85
מגזין

הליבוט וסיופינו

הליבוט וסיופינו
הליבוט וצ'יופינו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 140 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1672 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם שום, מלח ופלפל כשרים, מלח ופלפל כשרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), Cioppino, ו גם קאל Cioppino 2 (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את צ ' וריסו, בצל, שום, סלרי ועגבניות במעבד מזון ולעבד עד חתיכות קטנות היטב טחון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני ומוסיפים את צ ' וריסו הקרקע וירקות כדי לבשל עד צבעוניות ושומן הוא שניתנו. לאחר צ ' וריסו הקרקע וירקות מבושלים, מוסיפים את הקמח, הקורנית ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו טחוןצ ' וריסו טחון
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
לטגן במשך 5 עד 7 דקות נוספות (זה מהווה את הבסיס של רו). לאחר מכן מוסיפים את היין האדום, מיץ עגבניות שמורות, ומניות עוף. מתבלים קלות עם מלח ופלפל ואז מכסים ומבשלים במשך 30 דקות. עם 10 דקות ללכת, להפוך את החום למעלה ולהוסיף את הסרטנים וצדפות למרק ואדים עד פתוח, זורק כל אלה פתוחים. להפחית את החום ורק לפני השירות להוסיף את השרימפס ולכבות את החום כך שהם לא מקבלים מעל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
בעוד cioppino הוא בישול, להכין את הליבוט. מתבלים את הפילה במלח ופלפל וקורנית טרייה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
CioppinoCioppino
הליבוטהליבוט
6
מחממים מחבת טחון גדולה ומוסיפים 2 מ " מ של שמן זית. לבשל פילה 4 דקות בצד 1 ולאחר מכן להפעיל פעם אחת בקצרה לפני הגדרת על מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מערבבים, שום, חמאה, פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה ומערבבים לשלב. למרוח את החלק הפנימי של הלחם עם חמאת שום וטוסט על מגש סדינים בתנור. שמור כל שמאל מעל שום חמאה לשרת עם cioppino.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
CioppinoCioppino
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
כדי לשרת, להגדיר שום שאור טוסטים בתחתית קערה שטוחה. למעלה עם הליבוט ואז מצקת מעל צ ' אופינו. למעלה עם כפית של חמאת שום שמורה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
CioppinoCioppino
הליבוטהליבוט
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה שטוחה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה דף שטוח טריפטרוזיליה דף שטוח טרי

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר794פלפל האבנרועגבניות, מנוקזות, נמחצות ביד עם מיץ שמורות (מומלץ: סן מרזנו)עגבניות, מנוקזות, נמחצות ביד עם מיץ שמורות (מומלץ: סן מרזנו)2(מקיט, היקורי או אלמון)עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות5קישוריםגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש2קילוגרםסרטני Dungeness טריים כל), לחתוך 6 חתיכותסרטני Dungeness טריים כל), לחתוך 6 חתיכות2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה2קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0קבוצותטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2שיני שוםשיני שום680פלפל האבנרופילה הליבוטפילה הליבוט4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי16צדפות littleneck, שפשףצדפות littleneck, שפשף9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן4קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדום1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק0קבוצותפטרוזיליה איטלקית קצוצה לקישוטפטרוזיליה איטלקית קצוצה לקישוט4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל16largesשרימפס לא מבושל, קלופים ומפורריםשרימפס לא מבושל, קלופים ומפוררים1כיכרלחם שאור, לחתוך בפרוסות אבל עדיין מחוברלחם שאור, לחתוך בפרוסות אבל עדיין מחובר2מקלותחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.