הליבוט וצ'יופינו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 140 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1672 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם שום, מלח ופלפל כשרים, מלח ופלפל כשרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), Cioppino, ו גם קאל Cioppino 2 (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את צ ' וריסו, בצל, שום, סלרי ועגבניות במעבד מזון ולעבד עד חתיכות קטנות היטב טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני ומוסיפים את צ ' וריסו הקרקע וירקות כדי לבשל עד צבעוניות ושומן הוא שניתנו. לאחר צ ' וריסו הקרקע וירקות מבושלים, מוסיפים את הקמח, הקורנית ועלי המפרץ.
לטגן במשך 5 עד 7 דקות נוספות (זה מהווה את הבסיס של רו). לאחר מכן מוסיפים את היין האדום, מיץ עגבניות שמורות, ומניות עוף. מתבלים קלות עם מלח ופלפל ואז מכסים ומבשלים במשך 30 דקות. עם 10 דקות ללכת, להפוך את החום למעלה ולהוסיף את הסרטנים וצדפות למרק ואדים עד פתוח, זורק כל אלה פתוחים. להפחית את החום ורק לפני השירות להוסיף את השרימפס ולכבות את החום כך שהם לא מקבלים מעל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
אבקת זרעי אהבה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
5
בעוד cioppino הוא בישול, להכין את הליבוט. מתבלים את הפילה במלח ופלפל וקורנית טרייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
Cioppino
הליבוט
6
מחממים מחבת טחון גדולה ומוסיפים 2 מ " מ של שמן זית. לבשל פילה 4 דקות בצד 1 ולאחר מכן להפעיל פעם אחת בקצרה לפני הגדרת על מגבות נייר כדי לנקז.
מערבבים, שום, חמאה, פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה ומערבבים לשלב. למרוח את החלק הפנימי של הלחם עם חמאת שום וטוסט על מגש סדינים בתנור. שמור כל שמאל מעל שום חמאה לשרת עם cioppino.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.