הליבוט פריך עם רוטב בזיליקום לימון
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו הליבוט עם רוטב עגבניות בזיליקום, דג פוטית ברוטב עגבניות-בזיליקום, ו שיפודי הליבוט לימוני עם שרמולה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הרוטב: בסיר בינוני להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד שאלוט להתרכך קצת, על 3 דקות.
מוסיפים את היין ואת גרידת הלימון. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית בשליש. להפחית את החום בינוני, להוסיף את מיץ לימון, ולהתחיל לטאטא את החמאה הנותרת, 1 כף בכל פעם כדי לסיים את הרוטב.
הסר מן החום ולהוסיף את העגבניות ואת בזיליקום. התאם תיבול עם מלח ופלפל טחון טרי.עבור סרטי קישואים: באמצעות מקלף ירקות, פורסים את הקישואים לחתיכות דקות מאוד. במחבת סאוטה גדולה להביא חלב קוקוס לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.בשביל הדגים. במעבד מזון דופק panko פירורים לאבקה בסדר ולהעביר לצלחת. בקערה רדודה יוצקים את החלב. מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל. טובלים כל סטייק הליבוט בחלב, ואז לפירורי פנקו. לחץ על הפירורים על שני הצדדים של דגים.
מניחים מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף מספיק שמן קנולה רק כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת.
מחממים שמן ואז מוסיפים הליבוט למחבת. (להיזהר לא overrowd הדגים. מחק את המחבת וחזור על תהליך הצורב בקבוצות, במידת הצורך.) לבשל עד קרום זהוב נוצר על החלק התחתון של הדג, על 6 דקות. הפוך ומבשל בצד השני 4 עד 5 דקות נוספות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו