המבורגר גבינת פימנטו דרומי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגרים גבינת פימנטו דרום. מנה אחת מכילה 1110 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 84 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב חזרת, פלפל פימנטו, נרפא בשר חזיר כפרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו גבינת פימנטו דרומית, גבינת פימנטו דרומית, ו Southern Pimento Cheese Burger (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
כדי להכין גבינת פימנטו, בקערת ערבוב בינונית, לשלב גבינות צ 'דר וג' ק, מיונז, גבינת שמנת, פלפלים פימנטו, מיץ חמוצים, רוטב חזרת, וחרדל; לערבב עד בשילוב היטב.
כדי להכין סלט דבש, בקערת ערבוב קטנה לשלב מיונז, דבש, וכרוב; לערבב עד משולב היטב.
מחממים מחבת גריל nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בייקון ומבשלים עד הבייקון הוא פריך, על 5 דקות, מרפרף פעם אחת.
יוצקים כמעט את כל שומן הבייקון מהמחבת, משאיר שכבה דקה מאוד.
כדי להפוך את הקציצות, לשלב את הבשר, בשר חזיר כפרי, מלח, ופלפל בקערה גדולה. טיפול בבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסתו, לערבב היטב. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים טופס לתוך קציצות כדי להתאים את הלחמניות.
באמצעות אותו מחבת גריל כמו קודם, לבשל את ההמבורגרים על אש בינונית גבוהה במשך 3 דקות לכל צד או עד מבושל בינוני נדיר.
בינתיים, מניחים לחמניות על מדף בתנור.
אופים במשך 3 עד 5 דקות. כמו כן, מניחים את הצלחות כי ההמבורגרים יוגשו על בתנור כדי לחמם.
כדי להרכיב את ההמבורגרים, להפיץ כמות נדיבה של גבינת פימנטו על הצדדים לחתוך של הלחמניות. על כל תחתית לחמניה (על גבי גבינת פימנטו), מניחים שכבה דקה של סלט דבש. מעל סלט הכרוב עם קציצת המבורגר, 2 פרוסות בייקון, וצ ' יפס מרוסק.
מניחים את ההמבורגרים שהושלמו על תבנית אפייה לא דביקה ואופים בתנור במשך 1 דקה.
מגישים המבורגרים על צלחות חמות.