המבורגר חזיר ברביקיו
המבורגר חזיר ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 82 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צ'דר ויסקונסין, עגבניות, חומץ יין אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו בישול איטי מנגל משך חזיר, מנגל בסגנון ממפיס: כריך חזיר מעושן עם קברנה סוביניון שלא ניזוק, ו המבורגר החזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את ברביקיו משך חזיר עם רוטב ברביקיו וחום במחבת קטנה על חום בינוני, להבטיח לא לשרוף.
כדי להכין את הקציצות, מפזרים את בשר בקר טחון עם 1 כף מלח 1 כף פלפל.
מערבבים היטב. מחלקים את הבשר ל 4 המבורגרים כדי ליצור 5 אינץ ' רחב, אפילו המבורגרים. לא מעל לערבב או למעוך, כי זה יגרום המבורגרים להיות קשה.
כדי לבשל את ההמבורגרים, מצקת את שומן הבייקון על גריל חם שטוח העליון או במחבת סאוט על חום בינוני גבוה. ברגע ששומן הבייקון חם, מוסיפים את ההמבורגרים ומבשלים 4 דקות בצד הראשון, ואז הופכים וחוזרים על הבישול. זה אמור להניב המבורגר בינוני. לטמפרטורת בישול גבוהה יותר, לסיים בתנור f 400 מעלות לטמפרטורה הרצויה. לאחר מבושל לטמפרטורה הרצויה, העליון עם חזיר מנגל ופרוסת גבינה. אפשר להמיס במשך 1 דקה.
במהלך תקופה זו, מורחים את החמאה על הלחמניות. לאחר מכן מניחים את הצד החמאה על החלק העליון שטוח או במחבת כדי לחמם את החמאה; זה ייצור לחם "אטום" כדי לבנות את ההמבורגר על.
תתחילו להרכיב את ההמבורגר. קח את הלחמניות מהגריל ומניח 1/4 כוס סלט על כל לחמניה תחתונה מבושלת, אז פרוסת עגבניות, 2 בצל אדום ואת קציצת ההמבורגר. סיים עם הלחמנייה העליונה. שיפוד יכול להיות ממוקם להחזיק את ההמבורגר יחד.
כדי להכין את החזיר, מחממים את התנור ל 275 מעלות F. ואז מפזרים את החזיר עם התבלין Cajun ומניחים בתבשיל עמוק 6 אינץ ' או צלחת צלייה. לאחר מכן, להוסיף את המניה, חומץ וירקות. מכסים בנייר כסף ומניחים בתנור במשך 3 שעות. לאחר מבושל, להסיר את החזיר ולאפשר להתקרר. אז לקטוף או לגרוס את הבשר.
בקערה, להקציף יחד קטשופ, חרדל, רוטב ווסטרשייר, סוכר, חומץ ותבלינים. לאחר מכן, בסיר קטן על אש נמוכה, לבשל במשך 10 עד 12 דקות כדי למזג את הטעמים, ערבוב ברחבי. לאחר מבושל, להסיר מהחום ולהחזיק. רוטב ברביקיו מניב 2 כוסות.