המבורגר חזיר ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 82 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צ'דר ויסקונסין, עגבניות, חומץ יין אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו בישול איטי מנגל משך חזיר, מנגל בסגנון ממפיס: כריך חזיר מעושן עם קברנה סוביניון שלא ניזוק, ו המבורגר החזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את ברביקיו משך חזיר עם רוטב ברביקיו וחום במחבת קטנה על חום בינוני, להבטיח לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
כדי להכין את הקציצות, מפזרים את בשר בקר טחון עם 1 כף מלח 1 כף פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מערבבים היטב. מחלקים את הבשר ל 4 המבורגרים כדי ליצור 5 אינץ ' רחב, אפילו המבורגרים. לא מעל לערבב או למעוך, כי זה יגרום המבורגרים להיות קשה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
כדי לבשל את ההמבורגרים, מצקת את שומן הבייקון על גריל חם שטוח העליון או במחבת סאוט על חום בינוני גבוה. ברגע ששומן הבייקון חם, מוסיפים את ההמבורגרים ומבשלים 4 דקות בצד הראשון, ואז הופכים וחוזרים על הבישול. זה אמור להניב המבורגר בינוני. לטמפרטורת בישול גבוהה יותר, לסיים בתנור f 400 מעלות לטמפרטורה הרצויה. לאחר מבושל לטמפרטורה הרצויה, העליון עם חזיר מנגל ופרוסת גבינה. אפשר להמיס במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
מצקת
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
במהלך תקופה זו, מורחים את החמאה על הלחמניות. לאחר מכן מניחים את הצד החמאה על החלק העליון שטוח או במחבת כדי לחמם את החמאה; זה ייצור לחם "אטום" כדי לבנות את ההמבורגר על.
תתחילו להרכיב את ההמבורגר. קח את הלחמניות מהגריל ומניח 1/4 כוס סלט על כל לחמניה תחתונה מבושלת, אז פרוסת עגבניות, 2 בצל אדום ואת קציצת ההמבורגר. סיים עם הלחמנייה העליונה. שיפוד יכול להיות ממוקם להחזיק את ההמבורגר יחד.
כדי להכין את החזיר, מחממים את התנור ל 275 מעלות F. ואז מפזרים את החזיר עם התבלין Cajun ומניחים בתבשיל עמוק 6 אינץ ' או צלחת צלייה. לאחר מכן, להוסיף את המניה, חומץ וירקות. מכסים בנייר כסף ומניחים בתנור במשך 3 שעות. לאחר מבושל, להסיר את החזיר ולאפשר להתקרר. אז לקטוף או לגרוס את הבשר.
בקערה, להקציף יחד קטשופ, חרדל, רוטב ווסטרשייר, סוכר, חומץ ותבלינים. לאחר מכן, בסיר קטן על אש נמוכה, לבשל במשך 10 עד 12 דקות כדי למזג את הטעמים, ערבוב ברחבי. לאחר מבושל, להסיר מהחום ולהחזיק. רוטב ברביקיו מניב 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות