המטבח של מימאו כיור עוגיות חג המולד
מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-60 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קוקוס, סוכר חום קל, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות כיור מטבח, עוגיות כיור מטבח, ו הכל-אבל-המטבח-כיור עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, קרם טרטר, ומלח.
באמצעות מיקסר חשמלי, שמנת החמאה וסוכרים. לגרד את הצדדים של קערת המיקסר והכה בשמן, ביצה, וניל עד חלקה. הכה בתערובת הקמח ב 3 תוספות קטנות, גירוד הצדדים של הקערה אחרי כל אחד. לאט לאט לנצח את דגני האורז, קוקוס, שיבולת שועל. מקפלים את חתיכות טופי ומקררים את הבצק, מכוסה, במשך 1 שעה.
זרוק כפות מעוגלות של בצק על 2 יריעות עוגיות, משאיר לפחות 1 אינץ ' של מקום סביב כל טיפה.
אופים עד שהעוגיות מוזהבות בקצוות, 12 עד 14 דקות.
להעביר את העוגיות מתלים חוט מגניב.
באמצעות דוד כפול, להמיס את השוקולד הלבן. טובלים את העוגיות לתוך השוקולד הלבן ומפזרים מנטה מרוסק כדי לקשט. אפשר להתקרר או לשרת חם. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.