קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

המקרוני והירוקים של השף מרקוס

המקרוני והירוקים של השף מרקוס
אם יש לך שאלוט, פרמזן, כרוב ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חלב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז של ריס כקינוח. נסו סיור תגליות מלכותי עם השף הראשי מרקוס סמואלסון (בתוספת השף סמואלסון לחסילונים ודייסות אדומות), מירוץ השף: פגוש את השף רובין, היא לא שום פעמון דרומי, ו שף ברזל סיני-השף של חן Mapo טופו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור להגדרת broiler ב 191°. Cook orecchiette לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז ולהניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר מנייה, ובצלצלים מוקפצים עד שהקרמל ומערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שום וחלב אורז. המשך לערבב עד הקמח הוא מומס ואין גושים. מביאים לרתיחה.להפחית את החום לנמוך ואז להוסיף את כל הגבינות, כולל קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
4
להקציף עד גבינות נמסים משולבים לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים אגוז מוסקט, אבקת חרדל, מלח ופלפל.לזרוק פסטה יחד עם רוטב וירקות ולהעביר לאפייה pan.In מעבד מזון, תערובת panko, פירורי לחם, פטרוזיליה, בזיליקום, פרמזן, מלח ופלפל עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים פירורי לחם ציפוי על הפסטה ומניחים בתנור. לצלות במשך 5 עד 8 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך