קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

העוגה של סנדרה

העוגה של סנדרה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת הלימון של סנדרה, הלובסטר של סנדרה משנגחאי, ו פאן פריד אמנון מסנדרה לי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ביסקוויטים פרושים, מניחים על תבנית אפייה ואופים בתנור לפי הוראות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את התותים וחצי של הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בואו לעמוד במשך 1 שעה כדי להתיך טעמים.
5
בקערה קטנה, לשלב סוכר שנותר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הסר ביסקוויטים מהתנור; לפצל את הביסקוויטים לדלות בסוכר קינמון; מקום על צלחת הגשה. ביסקוויטים למעלה עם תותים מוגזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
תותיםתותים
ביסקוויטיםביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מניחים ציפוי מוקצף בקערה ומקפלים את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מקשטים shortcakes עם מנה של תערובת ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף