קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות5
ציון בריאות64
מגזין

העוף פרמז'ן שלי עם רוטב פסטה תוצרת בית

העוף פרמז'ן שלי עם רוטב פסטה תוצרת בית
המתכון עוף פרמז'ן שלי עם רוטב פסטה תוצרת בית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מנה אחת מכילה 956 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך חזה עוף, פפרוני, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: עוף פרמז'ן עם רוטב עגבניות טרי, רוטב פלפל אדום צלוי טבעוני / רוטב פסטה תוצרת בית קל, ו תבשיל פסטה חציל פרמז'ן-ספטמבר # ImprovChallenge.

הוראות

1
פסטה Sauce:.In תנור הולנדי או סיר גדול, מחממים שמן זית על אש בינונית במשך כ 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים בצל קצוץ וציפורן שום; לטגן עד מרכך, על 5 דקות (אם באמצעות פרוסות פפרוני, להוסיף כאן).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הוסף רסק עגבניות ו 6 פחיות מים, אשר שווה 108 אונקיות של מים (בעיקרון הכלל הוא עבור כל פחית של רסק עגבניות, אתה מוסיף 3 כוסות מים).מביאים לרתיחה ומערבבים עד שכל רסק העגבניות מומס; בינתיים מוסיפים עלי מפרץ, פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום (אם משתמשים), אבקת שום, סוכר וגבינת פרמזן.לאחר שהרוטב הגיע לרתיחה, תן להתבשל, חשוף, מעל בינוני עד בינוני-נמוך חום, במשך 3-4 שעות או עד מעובה.להכין עוף parmigiana:.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מערבבים ביצים, מלח ופלפל בקערה; מניחים פירורי לחם בקערה אחרת.טובלים עוף בתערובת ביצים, ואז לתוך פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים שמן עד עוף חם וחום מאוד משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
6
הסר עוף לתבנית אפייה רדודה ושופכים שמן עודף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
יוצקים רוטב על עוף ומפזרים גבינת פרמזן.מכסים ואופים 30 דקות ב 350 מעלות פ לחשוף ולמקם פרוסות פרובולון על גבי עוף ואופים 10 דקות יותר או עד גבינה הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרובולוןפרובולון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים עם צד של פסטה שיער מלאך עם רוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
רוטב פסטהרוטב פסטה

מרכיבים

2largesגב שומן חזירגב שומן חזיר2ביצים, מכות קלותביצים, מכות קלות1גבינת פרמזן מגוררתבזיליקום טרי, קצוץ בסדרבזיליקום טרי, קצוץ בסדר1גבינת פרמזן מגוררתפטרוזיליה טרייה, קצוצה בסדרפטרוזיליה טרייה, קצוצה בסדר2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר מגורען (יכול להשתמש פחות או יותר תלוי כמה מתוק אתה אוהב את הרוטב שלך. אני בעצם להשתמש לפחות 1/2 כוס)סוכר מגורען (יכול להשתמש פחות או יותר תלוי כמה מתוק אתה אוהב את הרוטב שלך. אני בעצם להשתמש לפחות 1/2 כוס)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם איטלקי מתובל משובחפירורי לחם איטלקי מתובל משובח1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתאורגנו טרי, בסדר גמור.אורגנו טרי, בסדר גמור.1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב פסטה תוצרת ביתרוטב פסטה תוצרת בית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפרוני, פרוס (אופציונלי)פפרוני, פרוס (אופציונלי)227פלפל האבנרוגבינת פרובולונה, פרוסהגבינת פרובולונה, פרוסה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי פלפל אדום (אופציונלי)פתיתי פלפל אדום (אופציונלי)1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק5חזה עוף נטול עצמות, קציצותחזה עוף נטול עצמות, קציצות1קילוגרםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים3קילוגרםמים (למלא את אחד פחיות רסק עגבניות ריקות עם מים 6 פעמים)מים (למלא את אחד פחיות רסק עגבניות ריקות עם מים 6 פעמים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.