הפוך-סלט טאקו משלך
המתכון להכנת סלט טאקו משלך יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 6 שעות זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לכו לחנות ותביאו בשר טחון, סלסה, צ'יפס תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. נסו ילדים יכולים להכין: צ'יזבורגר טאקו, סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם, ו ילדים יכולים לעשות: פופקורן טאקו בריא (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר בקר ובצל במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה על 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא חום; לנקז.
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מערבבים תערובת בשר בקר, תערובת תיבול טאקו, שעועית, רוטב עגבניות ופלפל בתנור.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 עד 8 שעות.
כדי לשרת, מניחים חסה וצ ' יפס תירס על צלחות בודדות. מעל כל אחד עם תערובת בשר, עגבניות, אבוקדו, גבינה וסלסה. תערובת בשר תחזיק על חום נמוך הגדרת עד 4 שעות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.