קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

הפסטה של ​​זקרי פלצ'יו עם סרדינים

הפסטה של ​​זקרי פלצ'יו עם סרדינים
Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde is a חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 763 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו צימוקים, רסק עגבניות, ענפים שומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו צ'יפס חזיר של זקארי פלאצ' יו, המבורגרים כבש של Zakary Pelaccio, ו Zakary Pelaccio של עלה קארי עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה משתמש אנשובי מלוחים ארוזים או עלומים בשמן, לשטוף אותם, ואז להשרות אותם במשך 20 עד 30 דקות, שינוי המים פעם באמצע.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2
לנקז אותם, להסיר ולזרוק backbones שלהם, ולהגדיר את אנשובי בצד. טוסט הלחם בטוסטר או תנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב שלה.כאשר הם התקררו קצת, לשים את פרוסות קלוי במעבד מזון pulseto לעשות פירורים בסדר. אתה צריך 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוסיפים חצי מצדפות השומר ואת כל הפטרוזיליה לפירורים ודופקים כמה פעמים כדי לשלב אותם היטב. תניח בצד. משרים את הצימוקים ב Pernod במשך 30 דקות עד 1 שעה (או מים חמים אם youprefer לא להשתמש Pernod) בקערה קטנה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושמים אותה בצד במקום חם. על קרש חיתוך, קוצצים את פילה אנשובי עם שום טחון, ואז לקחתאת החלק השטוח של סכין שפים ולמרוח את החומרים לתוך הלוח, scrapingacross את הלוח כמו שאתה למרוח. לגרוף את הדבק עם הסכין, ליצור אותו לתוך ablob, ולחזור על המריחה וגירוד עד שיש לך משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
PernodPernod
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הצנוברים למחבת הצעקנית וצנים, משליכים לעתים קרובות (או אחר theyll לשרוף!), רק עד שהם מתחילים לשכך את הארומה והצבע שלהם מעט, על 3 דקות. לשפוך אותם על צלחת tocool. ברגע שהם התקררו, לתת להם קוצצים גסים. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו עד שהוא טעם כמו האוקיינוס. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת חתוכה ישרה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את רסק האנשובי-שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאתה מריח את השום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיף את רסק העגבניות, ערבוב לשלב ומעייל את השנייםהמרכיבים, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות חתוכות לקוביות, נותרו שברי שומר, ו 1/4 כוס מים. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, כדי למזג את הטעמים ולעבות את הרוטב מעט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מוסיף את שומר הבר או אבקה שומר ואת פילה סרדינים. השתמש במזלג כדי לקשט את הפילה לתוך הרוטב, משאיר את החתיכות בחתיכות. מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים במשך 1 דקה פחות מאשר packageinstructs.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
סרדיניםסרדינים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מסננים את הצימוקים (ללגום pernod infused אם אתה מרגיש עליז), לתת להם קוצץ גס, ולהוסיף אותם לפסטה יחד עם צנוברים. לזרוק את כל זה ביחד. מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
PernodPernod
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מפזרים כל אחד עם פירורי הלחם של הערווה ולאכול עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
12
מתכונים נוספים מזקארי פלאצ 'יו ברפובליקת המזון: מתכון צ' יפס חזיר פסטה Con Ricci Di Mare ואל תשכחו לבדוק את הטור שלו,תעלת אלמנטרי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)