הצמד Minestrone אפונה עם ביצים עלומות
אם יש לכם חמאה, גזר, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise), ו סלמון עלום, Snap Pean וסלט תפוחי אדמה Fingerling.
הוראות
מבשלים חזיר, גזר, כרישה ובצל ירוק עם חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
בינתיים, בסיר גדול, חומץ חם ו 1 1/2 ב. מים מעל חום גבוה עד בועות טופס על תחתית המחבת, ואז להפחית את החום בינוני נמוך. לשבור ביצים למים, לשמור אותם מעט זה מזה. מבשלים עד הלבן הם המשרד אבל חלמונים עדיין רכים, 3 עד 4 דקות.
מעבירים ביצים עם כפית מחוררת לצלחת.
להוסיף מרק ו 1/4 כפית. פלפל לירקות. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים פסטה ומרתיחים בעדינות, חשופים ומערבבים מדי פעם, עד למכרז, 7 עד 8 דקות. מערבבים אפונה הצמד ולחזור לרתיחה, ולאחר מכן מערבבים 1/2 כוס פרמזן, 2 כפית. טרגון, ועוד פלפל לפי הטעם.
מצקת לתוך קערות ומעל כל אחד עם ביצה עלומה.
מגישים עם יותר גבינה, טרגון, ופלפל אם אתה רוצה.