קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

השפמנון המטוגן בשמן עמוק של ביג דדי.

השפמנון המטוגן בשמן עמוק של ביג דדי.
השפמנון המטוגן של ביג דדי הוא ... חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך אבקת אפייה, קמח, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 66 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: השפמנון המטוגן בשמן עמוק של ביג דדי., שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן.

הוראות

1
מחממים טיגון עמוק ל 350 מעלות F.
2
בקערה גדולה, להוסיף את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, מלח קאיין ו whisk לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
להקציף את הבירה, כדי להיות בטוח כדי להסיר כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
חותכים את פילה שפמנון בחצי לאורכו כדי להפוך 2 רצועות. אם תרצה, לחתוך לחתיכות בגודל ביס. בקערה קטנה מוסיפים את המלח, הפלפל ושום מגורען. מתבלים את הפילה עם חלק מתערובת המלח. שמור את תערובת המלח הנותרת לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
פילה שפמנוןפילה שפמנון
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
טובלים כל רצועה בבלילת הבירה ומוסיפים למטגן, כמה בכל פעם, מזיזים אותם כדי שלא ידבקו. מטגנים עד חום ופריך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
הסר מן הטיגון לצלחת הגשה. חזור עם הפילה הנותרים ותבלע את הדגים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.