זבאגליונה
Zabaglione נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 295 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 432 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. Zabaglione, Zabaglione, ו Zabaglione שוקולד דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים חלמונים, וסוכר בקערת נירוסטה גדולה, עגולה תחתית.
מוסיפים קליפת לימון מגוררת וקמצוץ קינמון וטיפה של תמצית וניל לתערובת החלמון.
יוצקים ביין Marsala. אתה יכול להשתמש ורמוט מתוק כתחליף Marsala.
חצי למלא סיר עם מים, להביא את המים לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך. הגדר את המחבת או קערה המכילה את תערובת פודינג מעל המים; החלק התחתון של הקערה לא צריך לגעת במים.
לטאטא את תערובת פודינג, לוודא כי המים לא להרתיח. זה מבטיח כי חום עדין, אפילו מעבה את התערובת מבלי לעקל אותו.
לטאטא אוויר בחלמונים לתערובת קלה, רכה.
המשך לטאטא במשך כ 10 דקות, עד התערובת משלשת נפח, קצף למעלה הופך חיוור. כאשר הוא מגיע עקביות הרצוי, לקחת את מיכל של פודינג מתוך הסיר. מעט מעובה, פודינג יכול לשמש רוטב. בישול ארוך יותר יעבה את פודינג עוד יותר, נותן לו את המרקם של מוס. המשך לטאטא במשך דקה או שתיים כדי למנוע את רפרפת דבק למיכל שלה.
מגישים את פודינג בעוד עדיין חם, או, אם אתה רוצה לשרת אותו מגניב, לשים אותו בצד במשך כ 15 דקות.
להקציף קרם כבד עד שהוא יוצר פסגות רכות; להוסיף את הקצפת פודינג מקורר ולהשתמש מקצף בעדינות לקפל אותם יחד. שמור כמה קצפת כדי לשרת על גבי.
מצקת את zabaglione לתוך מנות בודדות.
מגישים עם קצפת, פירות יער ו/או עוגיות כגון ביסקוטי.