זיטי אפוי בסגנון לזניה
זיטי אפוי בסגנון לזניה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 68 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 1011 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה, זיטי, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: זיטי אפוי בסגנון לזניה, לזניה זיטי אפוי, ו לזניה זיטי.
הוראות
לבשל את זיטי על פי הוראות החבילה.
תנור חימום עד 400 F.In סיר גדול, מעל חום בינוני-נמוך, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל. מכסים ומבשלים עד הבצל מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הבשר, מגבירים את החום לגובה בינוני ומבשלים עד שאין זכר לשרידים ורודים, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים את השום והאורגנו (אם משתמשים) ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את רוטב הפסטה וחום במשך 3 דקות.
מוסיפים את הפסטה המבושלת וזורקים למעיל.
מוסיף את הפרמזן, ריקוטה, ותרד ולזרוק שוב.
מורחים את התערובת לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' או ramekins בודדים ומפזרים את המוצרלה.
אופים עד מוצרלה נמס, על 15 דקות.טיפ: אם אתה מעדיף, תחליף נקניק איטלקי עבור בשר בקר קצוץ ברוקולי עבור spinach.To הַקפָּאָה: להרכיב (אבל לא לאפות) התבשיל. מכסים בחוזקה עם שתי שכבות של רדיד אלומיניום. חנות עד 3 months.To לחמם: להפשיר לילה במקרר או להפשיר חלקית במיקרוגל. מכסים ומחממים בתנור F 350 במשך 1 שעה. לחשוף ולחמם עד מוצרלה נמס, על 10 דקות יותר.