קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

זיטי אפוי בסגנון לזניה

זיטי אפוי בסגנון לזניה
זיטי אפוי בסגנון לזניה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 68 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 1011 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה, זיטי, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: זיטי אפוי בסגנון לזניה, לזניה זיטי אפוי, ו לזניה זיטי.

הוראות

1
לבשל את זיטי על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
זיטיזיטי
2
תנור חימום עד 400 F.In סיר גדול, מעל חום בינוני-נמוך, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל. מכסים ומבשלים עד הבצל מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את הבשר, מגבירים את החום לגובה בינוני ומבשלים עד שאין זכר לשרידים ורודים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מסננים כל נוזל שנותר.
6
מוסיפים את השום והאורגנו (אם משתמשים) ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים את רוטב הפסטה וחום במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
8
הסר מהחום.
9
מוסיפים את הפסטה המבושלת וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
10
מוסיף את הפרמזן, ריקוטה, ותרד ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
11
מורחים את התערובת לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' או ramekins בודדים ומפזרים את המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
אופים עד מוצרלה נמס, על 15 דקות.טיפ: אם אתה מעדיף, תחליף נקניק איטלקי עבור בשר בקר קצוץ ברוקולי עבור spinach.To הַקפָּאָה: להרכיב (אבל לא לאפות) התבשיל. מכסים בחוזקה עם שתי שכבות של רדיד אלומיניום. חנות עד 3 months.To לחמם: להפשיר לילה במקרר או להפשיר חלקית במיקרוגל. מכסים ומחממים בתנור F 350 במשך 1 שעה. לחשוף ולחמם עד מוצרלה נמס, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה