זיטי אפוי עם כדורי בשר הודו
זיטי אפוי עם קציצות הודו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, רוטב עגבניות, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שלוש גבינת זיטי אפוי עם כדורי בשר ונקניק, זיטי אפוי עם קציצות / קל, זול וטעים, ו זיטי הודו אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים יחד הודו, שום, פירורי לחם, בצל, צנוברים, פטרוזיליה, ביצה, מלח ופלפל. טופס לתוך כדורי בשר על 1 אינץ ' בקוטר.
במחבת כבדה גדולה, חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מבשלים חצי כדורי בשר, מחבת רועדת, עד השחמה מבושל דרך, על 4 דקות.
מעבירים כדורי בשר למגבות נייר לניקוז. כדורי בשר חומים שנותרו ב הנותרים 2 כפות שמן באותו אופן.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן צלחת גראטן 3 עד 4 ליטר.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה, ומבשל עד רק אל דנטה, על 8 דקות.
בקערה קטנה, לזרוק יחד מוצרלה וגבינת רומנו.
כפית על 1 1/2 כוסות רוטב עגבניות וחצי כדורי הבשר לתוך צלחת מוכנה, וכפית חצי הפסטה על גבי.
מורחים חצי מהרוטב שנותר וחצי תערובת גבינה על פסטה. למעלה עם כדורי בשר שנותרו, ושחרר dollops של ריקוטה על כדורי בשר.
מורחים את שאר הפסטה על פני ריקוטה, ומעל עם תערובת רוטב וגבינה נותרת.
אופים באמצע התנור במשך 30 עד 35 דקות, או עד הזהב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.