זיטי אפוי III
זיטי III אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך פסטה זיטי, בשר טחון, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה, בקר חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטגנים עד רך.
מסננים את השומן ומוסיפים רוטב ספגטי; מבשלים כ -15 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בתבנית אפייה משומנת קלות 2 ליטר, מניחים כמחצית מהפסטה; למעלה עם שכבה של פרובולונה ופרוסות גבינת מוצרלה.
מורחים על שכבה של חצי תערובת רוטב ספגטי ושמנת חמוצה.
מכסים עם פסטה נותרת, גבינה ורוטב; מפזרים שכבה של גבינת פרמזן ובזיליקום טרי.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 30 דקות או עד גבינה ורוטב תוססים; לשרת.