זיטי IV אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 417 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך רוטב ספגטי, גבינת מוצרלה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. מתכונים דומים: זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מניחים בשר טחון ונקניקיות במחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה. מערבבים בתערובת הבצל ורוטב הספגטי. מתבלים במלח. להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בצלחת מוכנה, שכבה 1/2 של פסטה מבושלת, גבינת פרובולון, שמנת חמוצה, גבינת קוטג', וקצת פחות מ 1/2 של תערובת הבשר. לאחר מכן שכבה את שאר הפסטה, גבינת מוצרלה, תערובת בשר נותרת, וגבינת פרמזן.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.