חביתה טורטיה ספרדית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? מתכון ידידותי ללא גלוטן ופודמפה זה כולל 573 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, פפריקה, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: חביתה ספרדית (אספנולה טורטיה), טורטיאן אספנולה (תפוח אדמה ספרדי "חביתה"), ו טורטיה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר מים קטן לרתיחה, על אש בינונית והוסיפו את תפוחי האדמה. מתבלים את המים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שסכין המוחדרת למרכז תפוח אדמה פוגשת התנגדות מסוימת, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים היטב ושמים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מחממים את 2 כפות החמאה הלא מלוחה ושמן הקנולה במחבת ברזל יצוק בינונית על אש בינונית-גבוהה עד שהחמאה מתחילה לרחוש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים, מתבלים אותם במלח ופלפל שחור, לפי הטעם, ואת הפפריקה המעושנת ומטגנים עד שהם מזהיבים. מרפדים את אותו נייר אפייה במגבות נייר נקיות ומעבירים את תפוחי האדמה מהמחבת בעזרת כף מחוררת לסדין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
ממיסים מעט חמאה נוספת למחבת מוקפצת בגודל 6 אינץ ' על אש בינונית. מתבלים את הביצים הטרופות במלח ופלפל שחור, לפי הטעם, הפטרוזיליה הטרייה ועלי הטימין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מפאלדי טרי אם אפשר
2 כוסות שיני שום
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים למחבת 1/4 מהתערובת, כ -3 ביצים, ומערבלים אותן קלות בעזרת מזלג. כף קו, לאורך מרכז החביתה עם כמה מפלפלי הפיקילו, גבינת מנצ ' גו, גבינת עיזים רכה, אם משתמשים, ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
גבינת מנצ ' גו
גבינת עיזים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגלגלים את החביתה המוגמרת על מגש הגשה ומקשטים אותה בכמה ענפי פטרוזיליה וטימין.