קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

חביתה טורטיה ספרדית

חביתה טורטיה ספרדית
חביתה טורטיה ספרדית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? מתכון ידידותי ללא גלוטן ופודמפה זה כולל 573 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, פפריקה, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: חביתה ספרדית (אספנולה טורטיה), טורטיאן אספנולה (תפוח אדמה ספרדי "חביתה"), ו טורטיה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר מים קטן לרתיחה, על אש בינונית והוסיפו את תפוחי האדמה. מתבלים את המים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שסכין המוחדרת למרכז תפוח אדמה פוגשת התנגדות מסוימת, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים היטב ושמים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים את 2 כפות החמאה הלא מלוחה ושמן הקנולה במחבת ברזל יצוק בינונית על אש בינונית-גבוהה עד שהחמאה מתחילה לרחוש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים, מתבלים אותם במלח ופלפל שחור, לפי הטעם, ואת הפפריקה המעושנת ומטגנים עד שהם מזהיבים. מרפדים את אותו נייר אפייה במגבות נייר נקיות ומעבירים את תפוחי האדמה מהמחבת בעזרת כף מחוררת לסדין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ממיסים מעט חמאה נוספת למחבת מוקפצת בגודל 6 אינץ ' על אש בינונית. מתבלים את הביצים הטרופות במלח ופלפל שחור, לפי הטעם, הפטרוזיליה הטרייה ועלי הטימין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים למחבת 1/4 מהתערובת, כ -3 ביצים, ומערבלים אותן קלות בעזרת מזלג. כף קו, לאורך מרכז החביתה עם כמה מפלפלי הפיקילו, גבינת מנצ ' גו, גבינת עיזים רכה, אם משתמשים, ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
גבינת עיזיםגבינת עיזים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגלגלים את החביתה המוגמרת על מגש הגשה ומקשטים אותה בכמה ענפי פטרוזיליה וטימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)