חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חביתת פטריות ופלפל בל עם Fontinan. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, עגבנייה שזיפים, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו חביתת פונטינן ופטריות, שכבות נקניק, פונטינה ופלפל, ו סלמי, פונטינן ופלפלי פלפל קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת גדולה שאינה דביקה המצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ירוק; לטגן 1 דקה.
מוסיפים פטריות; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים עגבניות, 1/4 מלח כפית, ופלפל שחור; לבשל 30 שניות.
הסר תערובת ירקות מחבת; לכסות ולשמור חם.
מניחים 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה, ביצים וחלבוני ביצה בקערה; מערבבים היטב עם מקצף לשלב.
מניחים 1/2 כפית שמן וחמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה עד חמאה נמס.
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מבשלים עד שהקצוות מתחילים לקבוע (כ-2 דקות). חלק את הקצה הקדמי של מרית בין קצה החביתה למחבת. בעדינות להרים קצה חביתה, הטיית מחבת כדי לאפשר כמה תערובת ביצה לא מבושל לבוא במגע עם מחבת. חזור על ההליך על הקצה השני של חביתה. המשך בישול עד שהמרכז מוגדר רק (כ -7 דקות).
תערובת ירקות כפית באופן שווה מעל 1/2 של חביתה; תערובת ירקות העליון עם גבינה. לשחרר חביתה עם מרית; לקפל לשניים. בזהירות להחליק חביתה על מגש הגשה.
חותכים חביתה לתוך 4 טריזים; העליון עם שמנת חמוצה.