קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

חג פחזניות עם שוקולד מנטה גנאש

חג פחזניות עם שוקולד מנטה גנאש
אם יש לכם קורנפלור, מים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מאפי חג המולד: אקלירים עם גנאש מנטה שוקולד, עוגת גנאש מנטה שוקולד, ו עוגות גאנש שוקולד כפול מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור המאפה: מרכז שני מתלים באמצע התנור מחממים ל 425 מעלות. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. הכן שקית מאפה עם קצה גדול ועגול. אם אין לך שקית מאפה, תיק עם רוכסן למעלה עם פינה חתוכה יעבוד בסדר גמור.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים חמאה, מים, סוכר ומלח בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף עץ. ערבוב כל הזמן, לבשל את הבצק במשך כ 2 דקות, או עד הבצק יוצר כדור ומתרחק הצדדים של המחבת ואין יותר מים מצטופפים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-דַק-
4
הסר מהחום ולתת לשבת במשך 2 דקות, ערבוב ארבע או חמש פעמים כדי לשמור על הבצק מלהידבק לתחתית המחבת החמה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מעבירים את הבצק לקערה גדולה. באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הביצים אחד בכל פעם. אחרי כל הביצים מתווספות, להמשיך להכות עד הבצק הוא עקביות אחידה; זה צריך להיות דביק וליצור פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כפית את הבצק לתוך שקית מאפה או תיק גדול zip-top עם פינה גדולה חתוכה. צינור הבצק על תבנית אפייה מוכנה ברצועות ארוכות 6 אינץ', על רוחב ואורך של נקניק איטלקי. הקפד להשאיר 2-inchs של מקום בין המאפים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
החליקו את תבנית האפייה לתנור ואפו במשך 15 דקות, ואז הפחיתו את החום ל-375 מעלות ואפו במשך 30 דקות נוספות, או עד שמאפים מתנפחים והם צבע זהוב מדהים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה. לאחר מגניב לחלוטין, לחתוך את הפחזניות בחצי אורך-חכם באמצעות סכין לחם משונן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סכין לחםסכין לחם
9
בעוד המאפים מתקררים, להכין קרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
10
עבור קרם מאפה: בסיר 3 ליטר עם תחתית כבדה, לטאטא את החלב והחלמונים יחד. תניח בצד. בקערה קטנה, לנפות יחד את הקמח, קורנפלור, סוכר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הגדר את הסיר של חלב וחלמונים מעל להבה בינונית, חימום רק עד בועות טופס סביב הקצוות ואת פני השטח מתחיל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מפזרים בתערובת הקמח, לטאטא במהירות כדי לשבור את כל גושים. מביאים את הקרם מאפה רק לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים עד שהקרם מתעבה ומצפה בכבדות את גב כף.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
הסר מהחום.
14
מערבבים בחמאה ווניל, ערבוב עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
15
בואו קרם מאפה מגניב לחלוטין לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1
יוצקים שוקולד לתוך קערת ערבוב מתכת. מצא סיר גדול מספיק כדי להכיל בנוחות את קערת ערבוב מתכת בלי הקערה כולה יורדת בפנים. תניח בצד את הקערה עם השוקולד. למלא את הסיר הריק באמצע הדרך עם מים ולהגדיר על חום בינוני לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, הפחיתו את הלהבה לנמוך כך שהמים יישארו חמים מבלי להרתיח אותם.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים קצפת, חמאה ומנטה לתמצית לסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
לטאטא כל הזמן, לחמם את השמנת רק על רותחים, אבל אל תתנו לזה באמת לבוא לרתיחה. אתה צריך לראות בועות להרכיב סביב הקצוות של הסיר. אם אתה משתמש מדחום, הטמפרטורה של הקרם צריך להיות על 180 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הגדר את קערת השוקולד לתוך הסיר של מים רותחים, יצירת דוד כפול. מיד לשפוך קרם חם על שוקולד קצוץ להקציף עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר שוקולד מחום ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1
הסר את המחצית העליונה של הפחזניות וקרם כפית לתוך החלק התחתון של בצק עלים. החלף את החלק העליון והנח את המאפים על מדף קירור עם חתיכת רדיד פרוסה מתחתיו.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
טפטפו את הפחזניות עם גנאש חם, אספו כל ציפוי נוסף מהסכל ושפכו אותו בחזרה לקערה. אם גנאש מתחיל להתקשות, להגדיר אותו בחזרה על הדוד הכפול ומערבבים עד שהוא מתחמם ולשחרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
כדי לקשט, מפזרים את פחזניות טפטוף עם מקלות ממתקים מרוסקים, סוכר צבעוני, או סוכריות חגיגיות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לקשטסוכר לקשט
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל