קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

חג פחזניות עם שוקולד מנטה גנאש

חג פחזניות עם שוקולד מנטה גנאש
אם יש לכם קורנפלור, מים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מאפי חג המולד: אקלירים עם גנאש מנטה שוקולד, עוגת גנאש מנטה שוקולד, ו עוגות גאנש שוקולד כפול מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור המאפה: מרכז שני מתלים באמצע התנור מחממים ל 425 מעלות. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. הכן שקית מאפה עם קצה גדול ועגול. אם אין לך שקית מאפה, תיק עם רוכסן למעלה עם פינה חתוכה יעבוד בסדר גמור.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים חמאה, מים, סוכר ומלח בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף עץ. ערבוב כל הזמן, לבשל את הבצק במשך כ 2 דקות, או עד הבצק יוצר כדור ומתרחק הצדדים של המחבת ואין יותר מים מצטופפים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום ולתת לשבת במשך 2 דקות, ערבוב ארבע או חמש פעמים כדי לשמור על הבצק מלהידבק לתחתית המחבת החמה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את הבצק לקערה גדולה. באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הביצים אחד בכל פעם. אחרי כל הביצים מתווספות, להמשיך להכות עד הבצק הוא עקביות אחידה; זה צריך להיות דביק וליצור פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
כפית את הבצק לתוך שקית מאפה או תיק גדול zip-top עם פינה גדולה חתוכה. צינור הבצק על תבנית אפייה מוכנה ברצועות ארוכות 6 אינץ', על רוחב ואורך של נקניק איטלקי. הקפד להשאיר 2-inchs של מקום בין המאפים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
החליקו את תבנית האפייה לתנור ואפו במשך 15 דקות, ואז הפחיתו את החום ל-375 מעלות ואפו במשך 30 דקות נוספות, או עד שמאפים מתנפחים והם צבע זהוב מדהים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בואו להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה. לאחר מגניב לחלוטין, לחתוך את הפחזניות בחצי אורך-חכם באמצעות סכין לחם משונן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סכין לחםסכין לחם
9
בעוד המאפים מתקררים, להכין קרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
10
עבור קרם מאפה: בסיר 3 ליטר עם תחתית כבדה, לטאטא את החלב והחלמונים יחד. תניח בצד. בקערה קטנה, לנפות יחד את הקמח, קורנפלור, סוכר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הגדר את הסיר של חלב וחלמונים מעל להבה בינונית, חימום רק עד בועות טופס סביב הקצוות ואת פני השטח מתחיל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מפזרים בתערובת הקמח, לטאטא במהירות כדי לשבור את כל גושים. מביאים את הקרם מאפה רק לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים עד שהקרם מתעבה ומצפה בכבדות את גב כף.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
הסר מהחום.
14
מערבבים בחמאה ווניל, ערבוב עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
15
בואו קרם מאפה מגניב לחלוטין לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1
יוצקים שוקולד לתוך קערת ערבוב מתכת. מצא סיר גדול מספיק כדי להכיל בנוחות את קערת ערבוב מתכת בלי הקערה כולה יורדת בפנים. תניח בצד את הקערה עם השוקולד. למלא את הסיר הריק באמצע הדרך עם מים ולהגדיר על חום בינוני לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, הפחיתו את הלהבה לנמוך כך שהמים יישארו חמים מבלי להרתיח אותם.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים קצפת, חמאה ומנטה לתמצית לסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
לטאטא כל הזמן, לחמם את השמנת רק על רותחים, אבל אל תתנו לזה באמת לבוא לרתיחה. אתה צריך לראות בועות להרכיב סביב הקצוות של הסיר. אם אתה משתמש מדחום, הטמפרטורה של הקרם צריך להיות על 180 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הגדר את קערת השוקולד לתוך הסיר של מים רותחים, יצירת דוד כפול. מיד לשפוך קרם חם על שוקולד קצוץ להקציף עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר שוקולד מחום ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1
הסר את המחצית העליונה של הפחזניות וקרם כפית לתוך החלק התחתון של בצק עלים. החלף את החלק העליון והנח את המאפים על מדף קירור עם חתיכת רדיד פרוסה מתחתיו.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
טפטפו את הפחזניות עם גנאש חם, אספו כל ציפוי נוסף מהסכל ושפכו אותו בחזרה לקערה. אם גנאש מתחיל להתקשות, להגדיר אותו בחזרה על הדוד הכפול ומערבבים עד שהוא מתחמם ולשחרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
כדי לקשט, מפזרים את פחזניות טפטוף עם מקלות ממתקים מרוסקים, סוכר צבעוני, או סוכריות חגיגיות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לקשטסוכר לקשט
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל