המתכון מתובל בשר בקר עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס) יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 439 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, עגבניות משומר, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט, טקסס ברביקיו בריסק בשר בקר מטוגן, ו חזה בקר בסגנון טקסס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
עבור לשפשף: בקערה קטנה, לשלב את הסוכר, אבקת צ ' ילי, פפריקה מעושנת, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
רצועת קליפת לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את מרק הבשר לתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ'. באמצעות סכין קילוף, להבקיע את פני השטח של הבשר בכל רחבי. עיסוי לשפשף לתוך הבשר. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף וצולים עד רך מאוד, 3 1/2 עד 4 שעות, הוספת מים 1/2 כוס בכל פעם אם מיצי הקלייה מתחילים להתייבש.
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
עבור הרוטב: במעבד מזון, לשלב את השום, סלרי, בצל, רוטב עגבניות, חומץ, סירופ מייפל, חרדל, פפריקה מעושנת, אבקת צ ' ילי ומלח. להתמזג במשך 1 עד 2 דקות עד חלקה, גירוד בצד של קערת מעבד מזון לפי הצורך עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. משפחת באנל מרתף ההר סירה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.