תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל בירה בריסקט. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור חנוכה. אם יש לך טימין, שיני שום, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן, בריסקט בטעם בירה עם בצל, ו בירה, ג'ינג'ר, ושום בריסקט מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים 1 כפית מלח. לשפשף תערובת תבלינים באופן שווה על שני הצדדים של חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הוסף בריסקט; לטגן 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
6
הסר חזה מפן.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים בירה; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים מרק ושום; לחזור לרתיחה. החזר את בריסקט לפן. לכסות ולבשל ב 325 במשך 2 שעות. הפוך בריסקט מעל; לבשל 2 שעות נוספות. הפוך חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מוסיפים גזר, סלרי ובצל; מבשלים עוד 1 שעה או עד בריסקט הוא מאוד רך.