חזה בריסקט בטעם יין עם דובדבנים טארט
המתכון יין בריסקט עם דובדבנים טארט יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות. במנה עיקרית זו יש 599 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לך ארוחת עוגת מצות, שאלוט, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חזה בריסקט בטעם יין, יין אדום-בריסקט, ו יין אדום ועטין כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
לטאטא יחד ארוחת מצות עם 1 כף מלח כשר (2 כפיות בסדר) ו 1/2 פלפל כפית. פט בריסקט יבש לדלות בתערובת מצות, מתנער עודף.
הגדר מחבת צלייה על פני 2 מבערים ובו חום 3 כפות שמן על חום בינוני גבוה עד שמן מנצנץ. חזה בקר חום (צד שומן למטה הראשון אם משתמשים לחתוך הראשון) משני הצדדים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
העברה למגש גדול או גיליון אפייה מעוטר.
במידת הצורך, להוסיף שמן כף הנותרים, ואז להפחית את החום בינוני, לבשל שאלוט, מפנה מדי פעם, עד שהם מתחילים חום, על 2 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 דקה.
מוסיפים יין ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, ומערבבים במניות עוף, דובדבנים, סוכר, חומץ בלסמי, אניס כוכב, ו-1 כפית מלח כשר (1/2 כפית מלח משובח). להביא רתיחה ולהחזיר חזה בקר, צד שומן למעלה, פאן. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד או שכבה כפולה של נייר רגיל, ומטגנים בתנור במשך 2 שעות.
בינתיים, גזר בלנש בסיר 3 ליטר של מים רותחים מלוחים היטב.
מסננים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מוסיפים גזר למחבת צלייה (לאחר הבשר מטוגן במשך 2 שעות), ואז מכסים שוב בחוזקה בנייר כסף, וממשיכים לצלות בתנור, עד הבשר הוא מזלג מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות יותר.
אם הגשה בקרוב, להעביר בשר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח, מכוסה באופן רופף, 15 דקות, ואז לחתוך בשר על פני התבואה. לרפרף כל שומן עודף מפני השטח של רוטב, ואז להשליך אניס כוכב, ואת העונה כדי לטעום עם מלח. מחממים רוטב, ואז חוזרים בשר פרוס לרוטב לחמם לפני ההגשה.
מגישים בשר עם רוטב וגזר על מגש עמוק גדול. (אם מכינים חזה בקר מראש, ראו הערות של טבחים.)
* אתה יכול בקלות להפוך את ארוחת עוגת מצוה משלך על ידי טחינה דק ארוחה מצוה רגילה במטחנת קפה/ספייס נקי, חשמלי.* חזה חזה בקר לחתוך ראשון עם צד אחד של שומן חיצוני הוא רזה יחסית, בעוד השני לחתוך הוא משובש באופן שווה יותר לאורך. בעוד שני לחתוך יש יותר עסיסי, בשר מאסטר, או עובד היטב במתכון זה.* כל כוכב אניס מורכב 8 עלי כותרת, כך שאם הכוכב אניס אתה קונה אין כוכבים שלמים, לספור את 16 עלי כותרת.* גזר בגודל רגיל ניתן להחליף עבור מגוון קטן יותר. השתמש באותו משקל הצביע, לחתוך אותם באלכסון לחתיכות בעובי 1 אינץ ' לפני blanching.* חזה בקר, כמו כל בשרים מטוגנים, משפר את הטעם אם עשה לפחות 1 יום קדימה, אם לא 3 ימים קדימה. השאר בריסקט שלם ולתת מגניב ברוטב, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה. כאשר מוכן לשרת, להסיר בשר מן הרוטב, ולהשליך שומן מוצק מן הרוטב. חותכים בשר על פני התבואה בזמן שהוא עדיין קר( הוא יחתוך לפרוסות מסודרות יותר), ואז מחממים בעדינות ברוטב, בתנור או על התנור.