קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות65
מגזין

חזה בריסקט בטעם יין עם דובדבנים טארט

חזה בריסקט בטעם יין עם דובדבנים טארט
המתכון יין בריסקט עם דובדבנים טארט יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות. במנה עיקרית זו יש 599 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לך ארוחת עוגת מצות, שאלוט, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חזה בריסקט בטעם יין, יין אדום-בריסקט, ו יין אדום ועטין כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא יחד ארוחת מצות עם 1 כף מלח כשר (2 כפיות בסדר) ו 1/2 פלפל כפית. פט בריסקט יבש לדלות בתערובת מצות, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מצותמצות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
הגדר מחבת צלייה על פני 2 מבערים ובו חום 3 כפות שמן על חום בינוני גבוה עד שמן מנצנץ. חזה בקר חום (צד שומן למטה הראשון אם משתמשים לחתוך הראשון) משני הצדדים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
העברה למגש גדול או גיליון אפייה מעוטר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
במידת הצורך, להוסיף שמן כף הנותרים, ואז להפחית את החום בינוני, לבשל שאלוט, מפנה מדי פעם, עד שהם מתחילים חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
6
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים יין ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, ומערבבים במניות עוף, דובדבנים, סוכר, חומץ בלסמי, אניס כוכב, ו-1 כפית מלח כשר (1/2 כפית מלח משובח). להביא רתיחה ולהחזיר חזה בקר, צד שומן למעלה, פאן. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד או שכבה כפולה של נייר רגיל, ומטגנים בתנור במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מלח משובחמלח משובח
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בינתיים, גזר בלנש בסיר 3 ליטר של מים רותחים מלוחים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
לנקז שוב יבש לטפוח.
11
מוסיפים גזר למחבת צלייה (לאחר הבשר מטוגן במשך 2 שעות), ואז מכסים שוב בחוזקה בנייר כסף, וממשיכים לצלות בתנור, עד הבשר הוא מזלג מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
אם הגשה בקרוב, להעביר בשר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח, מכוסה באופן רופף, 15 דקות, ואז לחתוך בשר על פני התבואה. לרפרף כל שומן עודף מפני השטח של רוטב, ואז להשליך אניס כוכב, ואת העונה כדי לטעום עם מלח. מחממים רוטב, ואז חוזרים בשר פרוס לרוטב לחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
מגישים בשר עם רוטב וגזר על מגש עמוק גדול. (אם מכינים חזה בקר מראש, ראו הערות של טבחים.)
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1
* אתה יכול בקלות להפוך את ארוחת עוגת מצוה משלך על ידי טחינה דק ארוחה מצוה רגילה במטחנת קפה/ספייס נקי, חשמלי.* חזה חזה בקר לחתוך ראשון עם צד אחד של שומן חיצוני הוא רזה יחסית, בעוד השני לחתוך הוא משובש באופן שווה יותר לאורך. בעוד שני לחתוך יש יותר עסיסי, בשר מאסטר, או עובד היטב במתכון זה.* כל כוכב אניס מורכב 8 עלי כותרת, כך שאם הכוכב אניס אתה קונה אין כוכבים שלמים, לספור את 16 עלי כותרת.* גזר בגודל רגיל ניתן להחליף עבור מגוון קטן יותר. השתמש באותו משקל הצביע, לחתוך אותם באלכסון לחתיכות בעובי 1 אינץ ' לפני blanching.* חזה בקר, כמו כל בשרים מטוגנים, משפר את הטעם אם עשה לפחות 1 יום קדימה, אם לא 3 ימים קדימה. השאר בריסקט שלם ולתת מגניב ברוטב, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה. כאשר מוכן לשרת, להסיר בשר מן הרוטב, ולהשליך שומן מוצק מן הרוטב. חותכים בשר על פני התבואה בזמן שהוא עדיין קר( הוא יחתוך לפרוסות מסודרות יותר), ואז מחממים בעדינות ברוטב, בתנור או על התנור.
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות