קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

חזה הודו מתובל

חזה הודו מתובל
שד הודו מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 404 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חצאי חזה הודו על העור, מיץ לימון, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: חזה הודו מתובל, חזה הודו מעושן מתובל בצ'ילי, ו הודו הודי מתובל וראגו ירקות.

הוראות

1
במעבד מזון, מחית את היוגורט עם בצל, שום, ג ' ינג ' ר, מיץ לימון, כורכום, כמון, כוסברה, קינמון וקיין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים את השדיים טורקיה על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
יוצקים את מרינדה יוגורט על טורקיה ולשפשף אותו על שני הצדדים מתחת לעור. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
4
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מחממים התנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להעביר את השדיים טורקיה (עם כל מרינדה שנדבקת אליהם) למחבת צלייה גדולה, צד העור למעלה. מתבלים במלח ופלפל ומטפטפים את החמאה על העור. צלי במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 וצלה במשך 50 דקות יותר, או עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם החזה 16
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. לגלף ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך