חזה עוף אפוי עם קרום פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף אפוי עם קרום פרמזן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 353 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. 146 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, חצאי חזה עוף, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף אפוי פרמזן, חזה עוף בפרמזן דיז'ון אפוי, ו חזה עוף ברוטב פרמזן אפוי.
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מערבבים את החרדל, תימין, 1/2 כפית מלח ואת קאיין בקערה בינונית.
מוסיפים את חזה העוף והופכים למעיל לחלוטין; להפריש. בקערה רדודה בינונית, לשלב את הפרמזן ופנקו. לדלות את חתיכות העוף בתערובת panko, ציפוי באופן שווה בכבדות, ולחץ על הציפוי לתוך הבשר.
שים את העוף על מתלה מעל תבנית אפייה, לרסס עם פרץ מהיר של תרסיס בישול ולשים את הסדין באמצע התנור.
אופים עד שהעוף הוא זהוב ומבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
תן לנוח 5 דקות לפני חיתוך או הגשה.