חזה עוף ברוטב תפוזים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן התאדה, מלח, מדיירה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה טוב. מתכונים דומים: חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום, חזה הודו Herbed עם רוטב כתום-סיר חרס, ו טימין-חזה ברווז צלוי עם רוטב תפוזים-יין.
הוראות
מפזרים עוף עם 1/4 כפית פלפל, ומברשת עם 1 כף מרגרינה מומסת.
מניחים עוף על מתלה של מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 16 עד 18 דקות או עד העוף נעשה.
מעבירים עוף למגש הגשה, ומתחממים.
מעיל מחבת nonstick קטנה עם ספריי בישול; להוסיף 1 כף מרגרינה.
מניחים מעל חום בינוני-גבוה עד שמרגרינה נמסה.
להוסיף שאלוט, ו לטגן 1 דקה או עד מכרז.
מוסיפים מיץ תפוזים, מדיירה ושום; מבשלים מעל חום גבוה 14 דקות או עד התערובת מצטמצמת כ 1/4 כוס.
מוסיפים מרק, ומבשלים 15 דקות או עד שהתערובת מצטמצמת לכ-3/4 כוס.
הוסף חלב דל שומן התאדה, ומבשל 10 דקות או עד התערובת הופכת בצבע קרמל מצטמצם כ 1/4 כוס. מערבבים במלח 1/8 פלפל כפית.
רוטב רסס באופן שווה על חצאי חזה עוף.