חזה עוף גורגונזולה
חזה עוף Gorgonzola נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 268 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, חצאי חזה עוף, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו חזיר וגורגונזולה-חזה עוף ממולא, חזה עוף עם Gorgonzola-סלסה עגבניות, ו Gorgonzola-חזה עוף ממולא עם Strawberry Gastrique (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
לטפוח עוף יבש, ואז לחתוך כיס עמוק 3 אינץ ' ארוך אופקית בצד מעוקל ארוך של כל חצי חזה עוף. מלא כל כיס עם רבע גבינה. עוף העונה בכל רחבי עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ.
מניחים עוף, צד העור למטה, במחבת ומבשלים, ללא הפרעה, עד חום זהוב, על 4 דקות. הפוך את השדיים, ואז למקם מחבת בתנור ואופים עד מבושל רק דרך, 20 עד 25 דקות.
להחזיר מחבת למבער (הידית תהיה חמה מאוד) ולהוסיף מים וחומץ. מרתיחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות וגבינה מותכת, עד רוטב מתעבה מעט, על 3 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה חסינת חום, ואז לרפרף עודף שומן. מתבלים במלח ופלפל.