חזיר אדום פורטוגזי
אם יש לך פלפל טחון טרי, יין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר פורטוגזיות, חזיר פורטוגזי עם צדפות, ו מדליונים חזיר פורטוגזית (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, חלקה jalapeos טהור פלפלים אדומים.
יש לשטוף את החזיר ולייבש את הטפיחה.
מניחים מחבת nonstick 11-12 אינץ ' עם ידית אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן, בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד שהתערובת משחימה קלות, 8 עד 10 דקות.
הוסף צלעות חזיר למחבת ללא צפיפות וחום באופן שווה, מפנה פעם או פעמיים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מוסיפים בצל ותערובות jalapeo טהורות ויין; מערבבים כדי להתמזג.
מכסים את המחבת בחוזקה (עם מכסה או רדיד).
אופים בתנור 375 עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג ומושך מן העצם בקלות, על 1 1/2 שעות. לחשוף, מערבבים, ואופים עד הרוטב הוא עבה מעט, על 10 דקות.
מעבירים צלעות למגש ושופכים עליהם רוטב.
מפזרים פטרוזיליה; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.