חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוח רומא, בשר חזיר בשר צלוי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק), חזיר מטוגן (בסגנון חזיר בר), ו חזיר בר עטוף בחזירי בר. (מתכונים דומים).
הוראות
במרווחי זמן קבועים, לעשות 12 (1 אינץ ' עמוק) חתכים לתוך ירך החזיר, וכאלה 1 שן שום לתוך כל חתך.
להניח את ענפי הרוזמרין על פני המותניים ולקשור אותו בחוזקה עם חוט הקצב, אבטחת רוזמרין בתוך החוט.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בתנור הולנדי, מחממים את השמן עד שרק מעשנים. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, מחממים אותו מכל הצדדים בשמן, מסירים ומניחים בצד. לתנור ההולנדי מוסיפים את הבצלים, הגזרים והתפוחים ומבשלים עד לחום זהוב בהיר, כ-8 עד 10 דקות.
מוסיף את היין, מביא אותו לרתיחה, ולהחזיר את ירך למחבת.
מניחים את התנור ההולנדי בתנור ומבשלים 45 דקות, עד הבשר הוא מזלג מכרז.
הסר מהתנור, הסר ירך והחזר תנור הולנדי לתנור כדי לבשל במשך 10 עד 15 דקות יותר, עד שהרוטב מצטמצם.
מקשטים עם הפטרוזיליה, להתיר את המותניים לגלף לפרוסות לשרת.