קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

חזיר עירוני מזוגג מייפל

חזיר עירוני מזוגג מייפל
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם מולסה, קינמון טחון, shank-end, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נערה עירונית "בראון סיטי ג' מבליה, מייפל קרם פלאן עם אגסים מזוגגים מייפל, ו חזיר מזוגג מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למיקום נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-250 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים חזיר בשקית תנור או לעטוף בחוזקה בנייר כסף ומניחים על מתלה להגדיר גיליון אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מעבירים לתנור ומבשלים עד חזיר מגיע 49° במרכז על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בינתיים, לשלב סירופ מייפל, מולסה כהה, חרדל, וקינמון בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד סמיך וסירופ, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מולסה כההמולסה כהה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
כאשר בשר חזיר הגיע 120 ° F, להסיר מהתנור ולפתוח. צבע עם 1/3 של רוטב, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות, ואופים 5 דקות. צבע עם זיגוג 1/3 יותר ואופים עד פריך ומבריק, 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור וצבע עם זיגוג שנותר. אוהל עם נייר כסף ולאפשר לנוח 15 דקות לפני חיתוך והגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה